• پنجشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 98080200871
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

نماینده مردم بروجن در مجلس عنوان کرد

بیکاری؛ عامل تمام آسیب‌های اجتماعی

بیکاری؛ عامل تمام آسیب‌های اجتماعی

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس گفت: عامل تمام آسیب‌های اجتماعی بیکاری است وآمار ارائه شده در کمیسیون اجتماعی و فراکسیون پیشگیری از آسیب‌ها عامل اصلی را بیکاری تلقی کرده، زیرا بیکاری ریشه تمام آسیب‌ها است.

به گزارش ایسنا، خدیجه ربیعی شامگاه گذشته اول آبان‌ماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، اظهار کرد: بحث آسیب‌های اجتماعی به لحاظ اهمیتی که در کشور وجود دارد و فرموده رهبری است؛ به عنوان مسئله مهم کشور مطرح بوده که برای این مهم، باید تمام قوا و دستگاه‌ها بسیج باشند، هر چه روی این امر اهتمام بیشتری صورت گیرد، اعتلای بهتری را در پی خواهد داشت.

وی افزود: در مجلس شورای اسلامی فراکسیون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تشکیل شده و جلسات متعدد و بررسی‌های متفاوت بر روی این موضوع صورت می‌گیرد که به چندین نتیجه دست یافته‌اند.

ربیعی با اشاره به بحث موازی‌کاری، گفت: پیشگیری و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی از چندین سال قبل در کشور آغاز شده و در هر دولت برنامه‌ریزی‌های مختلفی صورت گرفته است، ولی چون موازی‌کاری کاهش نیافته نتیجه مطلوبی بدست نیامده است.

وی بیان کرد: عامل تمام این موارد بیکاری است وآمار ارائه شده در کمیسیون اجتماعی و فراکسیون پیشگیری از آسیب‌ها عامل اصلی را بیکاری تلقی کرده، زیرا بیکاری ریشه تمام آسیب‌ها است.

نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس تصریح کرد: وزارتخانه‌های متخصص و متولی بحث اشتغال باید بیشتر بر روی این امر اهتمام داشته باشند، لازم است اشتغال تقویت شود تا بتوان از آسیب‌ها پیشگیری کرد.

وی گفت: در بحث اشتغال موازی کاری وجود دارد که متاسفانه آمار بیکاری هر ساله افزایش می‌یابد که امید است با برنامه‌ریزی برای این مهم، بتوان اشتغال را گسترش و انگیزه در جوانان ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: آموزش مهم‌ترین مسئله‌ای بوده که بر عهده وزارت آموزش و پرورش است و اخیرا وزیر بحث مهارت‌آموزی را برای دانش آموزان مطرح کردند که تصمیم‌گیری بسیار خوبی است.

در ادامه جعفر مردانی معاون سیاسی، اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ۱۶ آسیب در کشور شناسایی شده که طلاق و اعتیاد از جمله آن‌ها است که خانواده را تهدید می‌کند و باید کار پیشگیرانه بیشتری بر روی این دو امر صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی از طریق وزارتخانه‌ها به دستگاه‌های متولی استان ۱ میلیارد و ۶۲۰  میلیون تومان اعتبار تخصیص داده شد ولی به دلیل جزیره‌ای عمل کردن نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha