• شنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98081105774
  • خبرنگار : 50004

نماینده انجمن علمی پدافند غیرعامل ایران در شمالغرب:

کمبود سواد رسانه‌ای و سواد مجازی از بزرگ‌ترین تهدیدها در حوزه خانواده است

کمبود سواد رسانه‌ای و سواد مجازی از بزرگ‌ترین تهدیدها در حوزه خانواده است

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده انجمن علمی پدافند غیرعامل ایران در شمالغرب گفت: امروزه، کمبود سواد رسانه‌ای و سواد مجازی از بزرگ‌ترین تهدیدها در حوزه خانواده است.

سردار احمد جهانسری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: امروزه بسیاری از خانواده‌ها در صورت تصمیم به خرید گوشی برای فرزندانشان، گوشی را می‎خرند که یک استاد دانشگاه هم از آن استفاده می‌کند، در حالی که هر فرد باید گوشی متناسب با سن و شغلش را داشته باشد، ذهن کودکان پویا و فعال بوده و با در اختیار قرار دادن گوشی‌های هوشمند و پیشرفته، فضاهایی در دسترس کودکان قرار می‌گیرد که والدین دوست ندارند.

وی گفت: قانون فضای مجازی به گونه‌ای است که امکان ارائه یک سرویس بدون دریافت سرویس دیگری از شما وجود ندارد. معتقد هستم هر کسی که گوشی هوشمند دارد و از انواع دسترسی آن اطلاعی ندارد، ضرر کرده است.

جهانسری گفت: 40 نوع بلایای طبیعی ذکر شده است که هیچ خصومتی با بشر ندارند، خصلت بلایای طبیعی عوض نشده است و دانش بشری توانسته آن‌ها را مهار کند. باید دید برای مبارزه با هشت حوزه پدافند غیر عامل چه تدابیری اندیشه شده است و چقدر آمادگی داریم.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل در کشور ما موضوع جدیدی بوده و بخشی از آن حاکمیتی و بخشی نیز مربوط به مردم است، اظهار کرد: در بخش حاکمیتی، سازمان پدافند غیرعامل کشور اقداماتی را در خصوص تولید محتوا، اندیشه، سرفصل‌های آموزش و تربیت مربی انجام داده است.

 نماینده انجمن علمی پدافند غیرعامل ایران در شمالغرب اضافه کرد: در سطح استان‌ها نیز اداره کل پدافند غیرعامل استانداری، در راستای اجرایی کردن سیاست‌های سازمان پدافند غیر عامل کشور عمل می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات انجمن علمی پدافند غیرعامل، گفت: انجمن‌های علمی در سطح دانشگاه‌ها  برای انجام کارهای علمی آموزشی و پژوهشی در این زمینه به کمک اساتید و دانشجویان راه اندازی شده‌اند. دفتر  انجمن علمی پدافند غیرعامل شمال غرب کشور در دانشگاه تبریز مستقر بوده و نسخه‌هایی در این زمینه تجویز می‌شود.

 وی با بیان این که امروز هیچ کشوری، جرات حمله کردن به ایران را ندارد، افزود: ایران به مدد ارتش، سپاه، بسیج و مدرن‌ترین سلاح‌های دفاعی و مرزداران در زمینه دفاع عامل به بلوغ رسیده است، اما باید دید آیا در زمینه تهدیدهای زیستی کاربردی و سایبری نیز به بلوغ رسیده‌ایم؟، چه میزان در این زمینه‌ها کار کرده‌ایم؟.

جهانسری با بیان اینکه امروزه ۸۰ درصد از جمعیت کشور ما با فضای مجازی سر و کار دارند، مطرح کرد: آیا این افراد از تهدیدهای فضای سایبری اطلاع دارند؟، آیا زیرساخت‌های فضای مجازی تولید داخل هستند؟.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha