«سید مهدی موسوی پور» گفت: یکی از این اقلام پرمصرف که توسط خانوادهها به ویژه در ایام تعطیلات آخر هفته خریداری و مصرف میشود، گوشت مرغ فرآوری شده به صورت جوجه کباب زعفرانی شده آماده طبخ، شنیتسل و سایر موارد است که در صورت رعایت نشدن اصول فنی و بهداشتی در تهیه آن میتواند سلامت مصرفکنندگان را به مخاطره بیاندازد.
وی با اشاره به ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی در زمینه فرآوری انواع گوشت، یادآور شد: هرگونه قطعهبندی، بیاستخوان کردن، فیله کردن، شنیتسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن گوشت خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز است.
وی گفت: بر همین اساس فرآوری گوشت مرغ نیز تنها در مراکز بستهبندی دارای پروانه بهداشتی از دامپزشکی که زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مشغول فعالیت باشند، قانونی و بلامانع است ولی در عین حال و با وجود نظارتهای صورت گرفته، در برخی موارد شاهد عرضه گوشت مرغ فراوری شده غیر مجاز توسط برخی افراد سودجو و متخلف هستیم.
این مسئول در مورد مشخصات گوشت مرغ فرآوری شده غیر مجاز و خطرات مصرف آن نیز اظهار کرد: این محصولات فاقد بستهبندی بهداشتی و برچسب مشخصات هستند، در نتیجه هیچگونه اطلاعاتی از قبیل نحوه تولید، شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضاء آن در دسترس نیست و علاوه بر آن به دلیل نبود نظارت فنی، امکان وجود انواع افزودنیهای غیر مجاز خوراکی مانند رنگهای صنعتی در این محصولات وجود دارد.
موسویپور در پایان به مردم توصیه کرد: حتیالامکان با صرف کمی وقت با تهیه گوشت تازه مرغ، آن را در منزل و تحت شرایط بهداشتی و به صورت خانگی فرآوری کنند یا در صورت تمایل به خرید محصولات آماده و صنعتی، در هنگام خرید به شرایط بستهبندی و برچسب مشخصات معتبر دقت کنند.
انتهای پیام
نظرات