• پنجشنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۸ / ۰۵:۲۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98083019379
  • خبرنگار : 71263

یک تولیدکننده ضعیف بزودی بزرگترین شرکت نفتی جهان می‌شود

یک تولیدکننده ضعیف بزودی بزرگترین شرکت نفتی جهان می‌شود

بر مبنای جدیدترین آمار و پیش‌بینی‌های "ریستاد انرژی"، شرکت پتروبراس برزیل در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان در میان شرکت‌های سهامی عام تا سال ۲۰۳۰ قرار دارد.

به گزارش ایسنا، بزرگترین مناقصه نفتی برزیل که در نوامبر برگزار شد، به نظر مایوس کننده بود و علاقه زیادی را از سوی شرکت‌های اکتشاف و تولید بین‌المللی جلب نکرد.

با این‌همه شرکت نفتی ملی پتروبراس نمی‌توانست نتیجه‌ای بهتر از این داشته باشد. پتروبراس که به عنوان یک تولیدکننده نفت پرشتاب‌ترین نرخ رشد را در جهان داشته است، کنترل کامل بیش از هشت میلیارد بشکه نفت در میدان بوزیوس را به دست آورده و ششمین شناور این میدان هم در دست برنامه ریزی است. برزیل برای توسعه این میادین و سایر میادین فراساحلی به ۷۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در فاصله سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۵ نیاز دارد و این برنامه تاثیر مهمی روی پتروبراس خواهد داشت.

آدیتا راوی، نایب رییس تیم بالادستی "ریستاد انرژی" در این باره اظهار کرد: پتروبراس می‌تواند در مدت چند سال به بزرگترین تولیدکننده نفت در میان شرکت‌های سهامی عام در جهان تبدیل شود. ما پیش‌بینی می‌کنیم پتروبراس می‌تواند به تنهایی میزان تولید نفت خود را در یک دهه آینده به میزان بیش از ۱.۳ میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

پتروبراس در طول سال ۲۰۱۹ از رتبه پنجم به جایگاه سومین تولیدکننده بزرگ نفت ارتقا یافت و تولیدش در سه ماهه سوم به حدود ۲.۲ میلیون بشکه در روز رسید. روس‌نفت و پتروچاینا در صدر فهرست بزرگترین شرکت‌های تولید و اکتشاف سهامی عام جهان قرار دارند. طبق پیش بینی "ریستاد انرژی"، پتروبراس می‌تواند تا چند ماه آینده از پتروچاینا سبقت بگیرد و احتمالا در یک دهه آینده هم از روس‌نفت پیش خواهد افتاد.

تولید نفت برزیل به مدد پتانسیل پتروبراس برای پیک تولید احتمالی ۳.۸ میلیون بشکه در روز ممکن است از ۲.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹ به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۳۰ صعود کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، مقامات برزیلی اخیرا تمایل خود برای پیوستن به گروه صادرکننده نفت اوپک را که اکنون ۱۴ عضو دارد، ابراز کرده‌اند. تولید فعلی بزریل این کشور را سومین تولیدکننده بزرگ اوپک پس از عربستان سعودی و عراق می‌سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha