• دوشنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۸ / ۱۹:۰۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98091813691
  • خبرنگار : 50225

استاندار عنوان کرد:

تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده منطبق با شرایط خوزستان

تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده منطبق با شرایط خوزستان

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به رونمایی و ابلاغ سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان گفت: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان منطبق با شرایط زنان در کشور و در این استان تدوین شده و ترمیم فضای گفتگو بین مردان و زنان از اهداف سند ارتقای زنان است.

غلامرضا شریعتی در جلسه شورای برنامه‌ریزی خوزستان که امروز (۱۸ آذرماه) با حضور معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد، اظهار کرد: توسعه‌یافتگی میوه درخت جامعه کوشا و منسجم با سرمایه اجتماعی و اقتصادی انباشته شده است. گاه ما در کشورهای جهان سوم صرفا به میوه درخت همسایه (کشورهای غربی) را نگاه می‌کنیم، در صورتی که درخت و زمینی که باید این میوه را به بار آورد، اساس کار و زیربنای اصلی است؛ این درخت و زمین جامعه ما و با الگوهای ما است که باید شکل بگیرد.

وی افزود: این درخت باید در این زمین رشد و نمو کند و به بار بنشیند. رشد و تعالی جامعه مدیون نیروی انسانی توانمند و سرمایه اجتماعی است که مصادیق آن انسجام اجتماعی، کیفیت تعاملات اجتماعی و اعتماد عمومی است و تا زمانی که این انباشتگی در حوزه سرمایه اجتماعی، سرمایه انسانی و سرمایه اقتصادی ایجاد نشود، به توسعه پایدار نخواهیم رسید.

به گزارش ایسنا، استاندار خوزستان گفت: مساله مهم خوزستان و در عین حال کشور، پایین آمدن آستانه تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی است. تاب‌آوری، میزان ظرفیت بازگشت از وضع دشوار به وضع پایدار و توانایی ترمیم خویشتن است. این ظرفیت، ذاتی نیست بلکه آموختنی و متغیر است یعنی کم و زیاد می‌شود.

شریعتی ادامه داد: تاب‌آوری در استان خوزستان با توجه به وجود بلایای طبیعی و مشکلات عمیق پیچیده و لایه لایه، در وضعیت تعیین‌کننده‌ای قرار می‌گیرد و می‌تواند مشکلات اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی را در استان تشدید کند. این شدت تبعات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، ارتباط مستقیمی با وضعیت تاب‌آوری خوزستان دارد.

وی عنوان کرد: در سطح سیاستگذاری، با تدوین و اجرای برنامه‌های فوق‌العاده سعی در ترمیم تاب‌آوری خوزستان در مواجهه با مسائل را داریم. این برنامه‌ها در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اجرا شده یا در حال اجرا است و حوزه زنان به عنوان بخش مهم جامعه، هدف اصلی این برنامه در خوزستان قرار دارد.

استاندار خوزستان گفت: بی‌شک منابع اقتصادی و خدادادی جامعه، به خودی خود توسعه نمی‌یابند بلکه کنشگران اجتماعی با توانایی‌های اقتصادی و علمی جامعه را به جلو می‌برند. در دنیا، کشورهای توسعه یافته لزوما کشورهایی نیستند که از منابع طبیعی خدادادی بهره‌مند هستند بلکه از منابع نیروی انسانی آموزش‌دیده، سرمایه اجتماعی قوی و اقتصاد پویا بهره‌مندند.

شریعتی با اشاره به رونمایی سند توسعه زنان خوستان، تصریح کرد: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان منطبق با شرایط زنان در کشور و در این استان تدوین شده و ترمیم فضای گفتگو بین مردان و زنان از اهداف سند ارتقای زنان است.

وی افزود: استان خوزستان بسیار نیازمند اجرای دقیق این طرح با محوریت شاخص‌های اصلی و تاثیرگذار است. این سند در برش استانی، منطبق با الگوی وضعیت فرهنگی و اجتماعی همان استان است و الزامات فرهنگی و اجتماعی استان خوزستان هم در این سند لحاظ شده و ما با دقت، الگوی بومی ارتقا را در امور حوزه زنان رعایت خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان در این جلسه با حضور معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده رونمایی و ابلاغ شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha