• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 98110100306
  • منبع : روابط عمومی برنامه

اعلام سانس‌های نمایش مستندی با محدودیت سنی در فیلم فجر

اعلام سانس‌های نمایش مستندی با محدودیت سنی در فیلم فجر

مستند سینمایی «خط باریک قرمز» در ۵ سانس در سینماهای مردمی در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نمایش داده می‌شود و تماشای آن به گروه سنی زیر ۱۲ سال، توصیه نمی‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فیلم، مستند سینمایی «خط باریک قرمز» داستان یک گروه مجرم نوجوان در زندان است که با کمک چند مربی نمایش تصمیم می گیرند یک تیاتر را روی صحنه ببرند تا اگر موفق بود، به این بهانه و برای اجرا یک روز از زندان خارج شوند.

این فیلم روز یکشنبه ۲۰ بهمن در چهارمین سانس در سینمای رسانه‌های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نمایش داده می‌شود.

همچنین برنامه نمایش مستند سینمایی «خط باریک قرمز» در سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر بدین شرح است:

سه شنبه ۱۵ بهمن: ساعت ۱۶:۳۰ پردیس کورش

چهارشنبه ۱۶ بهمن: ساعت ۱۹:۳۰ پردیس زندگی/ ساعت ۲۲ سینما استقلال

پنجشنبه ۱۷ بهمن: ساعت ۱۷ باغ کتاب

دوشنبه ۲۱ بهمن: ساعت ۱۹:۳۰ مگامال

بر اساس پروانه نمایش این فیلم، تماشای مستند سینمایی «خط باریک قرمز» به گروه سنی زیر ۱۲ سال، توصیه نمی‌شود.

این فیلم بر مبنای تئوری تأثیر سایکودرام بر کاهش خشونت و تأثیرات مثبت آن بر تغییر شخصیت افراد بزهکار و مجرم طراحی شده که با نتیجه‌ای درخشان به یک پایان‌بندی رسیده است.

«خط باریک قرمز» تاکنون موفق به دریافت جوایزی چون بهترین فیلم هنرو تجربه در سیزدهمین دوره جشنواره سینماحقیقت، بهترین فیلم با موضوع آسیب‌های اجتماعی در سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت، بهترین فیلمبرداری در سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت و نیز جایزه ویژه سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت شده است.

همچنین این فیلم به عنوان اولین مستند جایزه نت‌پک را در سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر دریافت کرد.

این اثر پیشتر نامزد نهایی بهترین فیلم در یازدهمین دوره آسیاپاسیفیک استرالیا و نامزد بهترین مستند سال در جشن خانه سینما شده بود.

عوامل این مستند سینمایی عبارتند از:پژوهش، نویسنده و کارگردان: فرزاد خوشدست، با حضور: توماج دانش بهزادی- فرهاد اصلانی- هنگامه قاضیانی- امیر دژاکام- افشین هاشمی- آرش آبسالان- یاسرخاسب و همراهی نوجوانان کانون اصلاح و تربیت، تهیه کنندگان: نگار اسکندرفر، فرزاد خوشدست- فیلمبرداری: مرتضی پورصمدی با همکاری فرزین خسروشاهی، تدوین: آرش زاهدی اصل، صدابردار: محمود کاشانی، صداگذاران: بهروز شهامت- شاهین خاکپور، موسیقی: صبا ندایی، طراح صحنه ودکور: محمدرضا موحدی، طراح لباس: الهام شعبانی، طراح گریم: محمدرضا عباسی، اتالوناژ: کامران سحرخیز- فربد جلالی، تروکاژ: احمد رضایی راد- نازنین رفاهی، عکاس: ارسلان امانتی، دستیارکارگردان و برنامه ریز: محسن بنی هاشمی، مدیر تولید و مجری طرح: دُری رضایی.

انتهای پیام 

2 Attachments

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha