به گزارش ایسنا، بیت الله عبداللهی نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی جلسه علنی امروز مجلس گفت: امیدوارم مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و حضوری پرشور در انتخابات ۲ اسفند انتقام دیگری از آمریکا بگیرند.
وی افزود: آقای رئیس جمهور به نیروهای قراردادی، اداری، شرکتی و پرسنل شهرداری توجه کنید چرا که آنها نسبت به دریافتی خود گله دارند همچنین جهادگران جهاد کشاورزی نسبت به حقوق و مزایای خود معترضند.
نماینده مردم اهر وهریس اضافه کرد: دهیاران زحمت کش، بازنشستگان کشوری و لشگری، فرهنگیانی که مدارکشان اعمال نمی شود ، قالیبافان بدون بیمه و افرادی که کارمند نیستند از حداقل حقوق برخوردار هستند کارمندان ساختمانی هم از ترس قطع بیمه کار دیگری نمی کنند.
عبداللهی در پایان اضافه کرد: در چنین حالتی که کود مورد نیاز کشاورزان گران است محصولات آنها با حداقل قیمت به فروش می رسد.
انتهای پیام
نظرات