سقراط بیرنگ در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هر ساله برای کشت گوجه فرنگی، کشاورزان اسدآبادی با استفاده از بذور خود مصرفی به صورت سنتی اقدام به تهیه و تولید نشاء گوجه فرنگی می کردند که امسال برای نخستین بار توسط یکی از واحدهای گلخانه ای اختصاصی شهرستان اقدام به کشت نشاء گوجه فرنگی شد.
وی با بیان اینکه تولید نشاء گوجه فرنگی با انتخاب بذر مناسب و اصلاح شده از طریق این گلخانه اختصاصی موجب افزایش کمیت و کیفیت محصول، کاهش امراض و آفات محصول خواهد بود، افزود: به طور قطع کمیت و کیفیت محصول گوجه فرنگی با استفاده از این نوع از نشاء اصلاح شده درآمد خوب و مقرون به صرفه ای را برای کشاورزان اسدآبادی به همراه خواهد داشت.
بیرنگ میزان کشت هر ساله گوجه فرنگی این شهرستان را بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ هکتار برشمرد و تصریح کرد: متوسط تولید هر ساله گوجه فرنگی اسدآباد ۶۰ تن در هر هکتار بوده که با استفاده از ارقام پرمحصول و بذر اصلاح شده به ۱۵۰ تن در هر هکتار نیز قابل افزایش است.
وی با اشاره به ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ گوجه کار در شهرستان خاطرنشان کرد: سال گذشته گوجه کاران اسدآبادی ۱۳۵۰ هکتار گوجه فرنگی کشت کردند که از این میزان کشت افزون بر ۷۰ هزار تن محصول برداشت شد که به علت کشت زیاد گوجه در استان ها و شهرستان های همجوار موجب شد تا محصول سال گذشته دارای قیمت خوبی نباشد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد در پایان یادآور شد: پیش بینی می شود در سالجاری کشاورزان اسدآبادی با راه اندازی بانک نشاء محصولات جالیزی و از طریق خزانه های سنتی افزون بر ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ هکتار گوجه فرنگی کشت کنند.
انتهای پیام
نظرات