محمد جیریایی یکشنبه 22 تیرماه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سطح استان مرکزی ۵۶۸ هزار نفر معادل ۴۱ درصد جمعیت استان از خدمات بیمه سلامت استفاده میکنند که در این راستا رضایتمندی خوبی از سوی بیمه شدهها و موسسات طرف قرار داد وجود دارد.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و به منظور فاصله گذاری هوشمند و اجتماعی جهت جلوگیری از ازدحام جمعیت در دفاتر پیشخوان و کاهش شیوع ویروس کرونا در خصوص تمدید دفاتر بیمه شدگانی که دارای نسخه سفید و فاقد اعتبار هستند، در حال حاضر دفترچه ها تا آخرین برگه سفید دارای اعتبار محسوب می شوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی در خصوص سوءاستفاده برخی شرکتهای سودجو به صورت تلفنی یا حضوری از عنوان بیمه سلامت گفت: هیچ شرکت یا نهاد یا موسسه ای چه دولتی و چه خصوصی در رابطه با بیمه سلامت وجود ندارد و در سازمان بیمه سلامت هیچگونه خدمتی به صورت حضوری در منازل یا به صورت تلفنی انجام نخواهد داد. ارائه هرگونه خدمت به بیمه شدگان بیمه سلامت از طریق دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد یا نمایندگی های بیمه سلامت در استان و با مراجعه حضوری به اداره کل صورت می گیرد، در غیر این صورت خدمات رسانی از طریق نرم افزاهای تعریف شده و اطلاع رسانی شده معتبر از سوی این بیمه سلامت صورت می گیرد.
جیریایی ادامه داد: بیمه شدگان در صورت مشاهده هرگونه مشکلی می توانند با ارتباط تلفنی با شماره ۱۶۶۶ یا تلفنهای اداره کل واحد رسیدگی به شکایات در استان، موضوع را در میان بگذارند تا بعدا دچار مشکل نشوند. در سطح استان ۲۵ دفتر پیشخوان دولت طرف قرارداد با بیمه سلامت فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: نسخه نویسی الکترونیکی به عنوان یک پروژه بزرگ ملی در سطح کشور در دستور کار قرار دارد که البته این طرح در سال ۹۷ در خمین و محلات و شازند آغاز شد و در سال گذشته نواقص آن بررسی و احصا و تا حدودی برطرف شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی بیان کرد: این اقدام در سال جاری در سراسر استان پیادهسازی شده و در این خصوص آموزش های لازم از ابتدای خردادماه توسط موسسات آغاز شده است.
جیریایی کاهش تردد مردم، تسهیل در دسترسی به خدمات، کاهش تبادلات فیزیکی اسناد، شفاف سازی اطلاعات بیمه شده و کمک در مباحث مالی را از جمله مزایای نسخه نویسی الکترونیکی دانست.
وی ادامه داد: سیستم الکترونیک تبادل اسناد بستری بیمارستان و بیمه سلامت در بخش خصوصی نیز از مردادماه آغاز می شود که با توجه به تولید میانگین ۵۲ هزار سند بستری در هر ماه، این نوع خدمت، مزایای خوبی در جهت تسریع در مراحل رسیدگی به بیمار خواهد داشت.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی از افتتاح چهار ساختمان اداری بیمه سلامت در چهار شهرستان خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان سال با هماهنگی و تعامل از سوی دستگاههای مربوطه، ساختمان اداری بیمه سلامت در محلات، خمین، تفرش و شازند افتتاح شود.
جیریایی در خصوص ارزیابی وسع بیمه شدگان برای دریافت دفترچه بیمه گفت: با توجه به قانون مجلس و بودجه دولت، تمامی افرادی که به صورت رایگان بیمه شدهاند و اعتبار دفاتر درمان آنها به اتمام رسیده، در موقع مراجعه به دفاتر صدور دفترچه ابتدا با یک فرصت شش ماهه، مجددا ارزیابی وسع میشوند.
وی افزود: در این راستا افرادی که جزو سه دهک اول جامعه هستند مجددا میتوانند از دفترچه رایگان استفاده کنند، دهک چهارم باید ۵۰ درصد حق سرانه را پرداخت کرده و دهک پنجم به بالا باید در پرداخت هزینه کامل مشارکت داشته باشند. ارزیابی دهک ها توسط وزارت رفاه انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی تعداد اتباع بیگانه دارای دفترچه بیمه سلامت را 2452 نفر دانست و گفت: 1805 نفر از این افراد در ساوه، ۲۲۰ نفر در دلیجان و ۳۲۷ نفر متعلق به اراک هستند.
جیریایی بدهی سازمان به موسسات طرف قرار داد در سال گذشته را ۴۸ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: عمده بدهی سال گذشته به دانشگاههای علوم پزشکی بویژه در مرکز استان است، همچنین امسال ۱۴ میلیارد تومان به موسسات پرداخت شده و در سال جاری تاکنون بدهی زیادی وجود ندارد.
وی ادامه داد: سال گذشته برای 1237 بیمار خاص تحت پوشش بیمه در استان، ۱۵ میلیارد تومان هزینه شده است.
انتهای پیام
نظرات