• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99050100126
  • خبرنگار : 50038

امام جمعه ملایر:

مسئولان از توانمندی و پتانسیل علمی دانشجویان فعال در جهاددانشگاهی استفاده کنند

مسئولان از توانمندی و پتانسیل علمی دانشجویان فعال در جهاددانشگاهی استفاده کنند

ایسنا/همدان امام جمعه ملایر با مثبت ارزیابی کردن عملکرد نهاد جهاددانشگاهی در طول چهل سال گذشته، گفت: جهاددانشگاهی یک ظرفیت بالقوه و آنی است که باید مسئولان از توانمندی و پتانسیل علمی دانشجویان فعال در این نهاد در اسرع وقت استفاده کرده و آن را به منصه ظهور برسانند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر برقراری در گفت‌وگو با ایسنا، به مناسبت فرارسیدن سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، با بیان اینکه شاکله اصلی جهاددانشگاهی مسئله دانشگاه و داشتن پیوست فرهنگی است، اظهار کرد: اکنون نیز فعالان این عرصه با توجه به شرایط جامعه باید این دو مقوله را در اولویت کار خود قرار داده و پرداختن بدان را فراموش نکنند.

وی با اشاره به اینکه این نهاد از دو مقوله «جهاد» و «دانشگاه» برخوردار است، ادامه داد: در بُعد جهاد، باید در تصمیم سازی ها و تصمیمی گیری ها روحیه جهادی در آن مجموعه وجود داشته باشد و در بُعد دانشگاهی نیز باید از وجود جوانان تحصیلکرده، مؤمن، متعهد، زبده و متخصص بهره بگیرند تا بتوانند به اهداف متعالی تعریف شده برای جامعه و این نهاد دست یابند.

امام جمعه ملایر با بیان اینکه جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد مردمی و غیربومی معرفی شده است، تصریح کرد: انتظار می رود این روحیه مردمی و جهادی بودن در بین قشر جوان و زبده در کلیه امور فرهنگی، اجتماعی و کارآفرینی دنبال شده و در دستور کار قرار بگیرد.

وی در مورد گستردگی و تنوع خدمات جهاددانشگاهی در سطح کشور و ضرورت استفاده از توانمندی ها و ظرفیت آن در جامعه، بیان کرد: اساس شکل گیری جهاددانشگاهی وجود جوانان متخصص و متعهد است و خوشبختانه این نهاد از این ظرفیت به معنای واقعی کلمه برخوردار است.

برقراری با تأکید بر اینکه باید آغوش جهاد دانشگاهی به روی جوانان با استعداد و متعهد باز باشد، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی یک ظرفیت بالقوه و آنی است که باید مسئولان از توانمندی و پتانسیل علمی دانشجویان فعال در این نهاد در اسرع وقت استفاده کرده و آن را به منصه ظهور برسانند.

امام جمعه ملایر با تأکید بر اینکه باید از ارتباط تنگاتنگ بین دانشگاه، جهاددانشگاهی و دانشجویان در همان دوران تحصیل بهترین استفاده را کنیم، گفت: این نهاد فرصت مناسبی است که دانشجویان در آن می توانند هنر، علم و یافته های علمی و پژوهشی خود را مورد آزمایش قرار دهند که در نهایت قطعاً بازدهی قابل توجهی خواهد داشت و جامعه از آن منتفع می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha