ایوب موسوی منور سهشنبه ۱۷ تیر در بازدید از مرکز خرید تضمینی گندم اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی شهرستان که به همراه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان انجام شد، اظهار کرد: سطح زیر کشت امسال غلات شهرستان افزون بر ۱۳۵هزار هکتار بوده که از میزان سطح حدود ۱۱۸ هزار هکتار آن به گندم آبی و دیم و ۱۵ هزار هکتار آن به جو آبی و دیم اختصاص دارد.
وی از پیشبینی برداشت و تولید افزون بر ۱۵۰هزار تن گندم از سطح مزارع این شهرستان در سالجاری خبر داد و تصریح کرد: ۶۰ هزار هکتار از مزارع گندم شهرستان در سالجاری به دلیل خشکسالی و کم بارشی دچار خسارت شدند که به دلیل این خسارتهای ناشی از خشکسالی شهرستان کبودراهنگ امسال به نسبت سال گذشته با کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی تولید گندم برخوردار خواهد بود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان هم تصریح کرد: از ۴۲۵ هزار هکتار کشت گندم آبی و دیم استان همدان ۳۵۰هزار هکتار آن به گندم آبی و ۷۵ هزار هکتار به گندم دیم اختصاص دارد که براساس پیشبینی از این میزان سطح اراضی گندم دیم و آبی استان افزونبر ۶۵۰هزار تُن گندم قابل برداشت خواهد بود.
رضا بهراملو با اشاره به فعالیت ۵۵ مرکز خرید تضمینی گندم در سطح استان همدان همزمان با برداشت گندم از سطح مزارع، یادآور شد: از ۲۸ خرداد تا امروز افزونبر ۷۲ هزار تُن گندم مازاد توسط مراکز خرید از گندمکاران و دهقانان سطح استان همدان خریداری شده است.
به گزارش ایسنا، در سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار تن گندم در شهرستان کبودراهنگ تولید شد و با این میزان تولید سال گذشته رتبه نخست شهرستانهای استان همدان در تولید گندم را به خود اختصاص داد.
انتهای پیام
نظرات