سیامک اسدی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با طرح نذر خون، اظهار کرد: این طرح از روز عاشورا آغاز میشود و تا روز اربعین ادامه دارد که امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا با رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مراکز انتقال خون و اهداکنندگان انجام و برنامههای این ادارهکل در ایام محرم به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
وی با بیان اینکه نیاز به خون و فرآوردههای آن یک نیاز دائمی و همیشگی است، افزود: با توجه به همهگیری بیماری کرونا در استان و کشور مردم بیماران سرطانی، خاص، تصادفی و غیره را فراموش نکرده و با اهدای خون نیاز به خون و فرآوردههای آن بیماران را یاری کنند.
این مسئول با بیان اینکه اهدای خون و فرآوردههای خونی محدود به زمان خاصی نیست، تصریح کرد: امسال به دلیل شیوع بیماری کووید - ۱۹ مردم به خصوص در روز عاشورا و تاسوعا فاصله اجتماعی را رعایت کرده و از ایجاد ازدحام جمعیت جلوگیری کنند.
مدیرکل انتقال خون استان با اشاره به رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز انتقال خون استان و استفاده از وسایل یکبار مصرف توسط کارکنان مراکز، ادامه داد: امید است امسال نیز همانند سالهای گذشته شاهد مشارکت خوب مردم در طرح نذر خون داشته باشیم.
اسدی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه تدابیر ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت لازمالاجرا است، اظهار کرد: یکی از ویژگیهای محرم شور و شعور حسینی است که مردم با ایثار و اهدای پلاسما جان دیگران را نجات دهند.
وی با بیان اینکه اکنون مشکلی در تامین فرآوردههای خوبی در استان نداریم، افزود: با توجه به اینکه این استان همچنان در شرایط هشدار قرار دارد با کاهش اهداکنندگان خون مواجه هستیم که اهداکنندگان نباید اصلا نگران باشند، زیرا پروتکلهای بهداشتی کاملا در مراکز انتقال خون رعایت می شود.
این مسئول در رابطه با اهدای پلاسما، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل اعلام شده بهبودیافتگان کرونایی پس از ۲۸ روز میتوانند پلاسمای خود را به بیماران مبتلا به کرونا اهدا کنند و همه گروههای خونی میتوانند پلاسمای خود را اهدا کنند، زیرا بیماران مبتلا به کرونا از همه گروههای خونی هستند.
مدیرکل انتقال خون استان زنجان ادامه داد: این ادارهکل برای اهدای پلاسما به بهبودیافتگان کرونایی دارای شرایط لازم اگر بیماری نیاز به پلاسما داشته باشد اعلام میکند و کمپینهای خودجوش نیز در فضای مجازی بیماران بهبودیافته کرونایی را برای اهدای پلاسما تشویق میکنند که امر مطلوبی است.
اسدی با بیان اینکه از ابتدای همهگیری کووید ۱۹ تاکنون ۱۴ هزار و ۷۶۲ واحد فرآورده خونی بین مراکز درمانی استان توزیع شده است، خاطرنشان کرد: ۱۲۷۷ واحد به شبکه ملی خونرسانی کمک شده و ۱۷۴ واحد پلاسما هایپرایمیون برای درمان بیماران کرونایی بنا بر درخواست مراکز درمانی ارائه شده است.
انتهای پیام
نظرات