• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99060504473
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

صبح امروز انجام شد؛

امضاء تفاهم‌نامه میان دانشگاه اصفهان، سازمان زمین شناسی و سازمان صمت اصفهان

امضاء تفاهم‌نامه میان دانشگاه اصفهان، سازمان زمین شناسی و سازمان صمت اصفهان

ایسنا/اصفهان تفاهم نامه سه جانبه علمی، آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه اصفهان، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان به امضا رسید.

تعاملات علمی و فنی بین دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و سازمان ها و صنایع وابسته در راستای تعالی و توسعه همه جانبه کشور، به عنوان کانون کسب خودکفایی و مبداء تحولات، از ضرورت های اجتناب ناپذیر است، تا از این طریق بتوان با استفاده از مشارکت دانشمندان، محققان دانشگاهی و مراکز علمی و صنعتی، موجبات توان علمی و تحقیقاتی و توسعه توان کارآفرینی و اشتغال زایی را در کشور فراهم آورد.

به گزارش ایسنا، تفاهم نامه توسعه همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه اصفهان، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با توجه به پتانسیل های تحقیقاتی و پژوهشی در ۹ ماده و چهار نسخه امروز (چهارشنبه- ۵ شهریور ماه) با حضور علیرضا شهیدی- معاون وزیر و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دانشگاه اصفهان به امضاء رسید.

این تفاهم نامه می تواند بستر مناسبی در راستای حل مشکلات و مسائل زیست محیطی و آلاینده های جوی، تغییر اقلیم، ریزگردها، اجرای پروژه های مشترک در زمینه های اقلیم شناسی دیرینه، گردشگری زمین شناختی، ایجاد ژئوپارک ها، زمین شناسی پزشکی و گیاه پالایی و همکاری های متقابل علمی پژوهشی در بروزآوری استراتژی های اکتشاف بهینه منابع فلزی و غیرفلزی مورد نیاز صنایع مادر استان و اکتشاف آب های زیرزمین و مسائل ژئوشیمیایی و آلودگی آب های سطحی و زیرسطحی باشد.

بسط و توسعه همکاری های علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی با در نظر گرفتن امکانات طرفین، اجرای پروژه های تحقیقاتی مورد نیاز در زمینه های علوم زمین و اکتشاف ذخائر معدنی، برگزاری دوره ها، کارگاه ها و سمینارهای مختلف، همکاری برای مطالعات آینده پژوهی، تبادل داده ها و اطلاعات مورد نیاز، بهره مندی طرفین از نیروی متخصص، همسو سازی پژوهش ها و توسعه زیرساخت ها و ... از اهداف این تفاهم نامه سه جانبه است.

این تفاهم نامه از تاریخ امضا به مدت سه سال قابل اجرا است و پس از آن در صورت توافق طرفین تمدید خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha