حجت الاسلام والمسلمین سید شهاب الدین حسینی در مراسم قرائت زیارت عاشورا در نمازخانه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، با بیان اینکه اباعبدالله الحسین(ع) کسی بود که قیامش باعث حیات مجدد اسلام شد، اظهار کرد: امام حسین(ع) قیام کرد تا بشریت را مجدداً بر سفره بندگی و حقیقت گرایی بنشاند.
وی با اشاره به اینکه حضرت آدم تاخاتم هر کدام به نحوی ترسیم گر قصه عاشورا هستند و این جایگاه نشان میدهد که حقیقتی در صحرای کربلا و واقعه عاشورا نهفته است، ادامه داد: هر کس که میخواهد در عالم اوج بگیرد باید با حسین(ع) باشد؛ چنانکه بازگشت حضرت آدم بعد از ترک اولی، رسیدن نوح به ساحل و نجات حضرت ابراهیم از آتش به واسطه امام حسین(ع) بوده است.
وی با بیان اینکه زمانی که امام حسین(ع) را بعد از تولد به آغوش پیامبر(ص) دادند، پیامبر گرامی اسلام شروع به ترسیم قصه عاشورا کرد، افزود: کربلا مکتب درس آموزی است و شمری که جانباز رکاب امیرالمونین(ع) بود در مقابل امام حسین(ع) ایستاد و سقوط کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با بیان اینکه حر بن یزید ریاحی نیز که در لحظه آخر به دامن امام پناهنده شده بود، اوج گرفت و جایگاه باعزتی پیدا کرد، اظهار کرد: امام حسین(ع) کشتی نجات بوده و برای رسیدن به عزت و نورانیت، راهی سریعتر و پرنفوذتر از راه اباعبدالله الحسین (ع) وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر اینکه در فلسفه قیام امام حسین(ع) و اینکه چه کسانی امام را به قتلگاه آورند، باید تامل کنیم، افزود: هر کس که در آستان نورانی اباعبدالله الحسین(ع) قرار گیرد، کامل میشود و امام حسین(ع)، بشریت را به سمت نور و معنویت هدایت میکند.
وی با بیان اینکه انسان باید دقت کند که در چه جایگاهی قرار دارد، گفت: امام حسین(ع) آمد تا بشر را سر سفره بندگی خداوند بنشاند و در این مسیر، گاهی طفل شش ماه علمداری میکند و گاه علمداری ۳۴ ساله.
حجتالاسلام حسینی در خصوص جایگاه طفل شش ماهه کربلا، ادامه داد: ۱۴۰۰ سال پس از واقعه کربلا به تاسی از جایگاه حضرت علی اصفر(ع) در کشورهای مختلف، همایش شیرخوارگان حسینی به راه میافتد.
انتهای پیام
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجانشرقی:
عاشورا، صحنه درسهای بسیاری است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجانشرقی با بیان اینکه عاشورا صحنه بسیاری از درسها بوده و حقیقت اسلام نیز در صحرای کربلا نهفته است، افزود: عاشورا مکتب تقابل حق و باطل بوده و مکتب شجاعت، ایثار، از خودگذشتگی است و امام حسین(ع) قیام کرد تا بشریت را مجدداً بر سفره بندگی و حقیقت گرایی بنشاند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات