• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99061208938
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی:

والدین هم‌پای دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید را آغاز می‌کنند

والدین هم‌پای دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید را آغاز می‌کنند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به تغییر نقش تسهیل گری معلم و خانواده در زیست بوم جدید، گفت: گذر از آموزش گروهی به سمت آموزش مشارکتی نیازمند ایجاد علاقه برای هر چه بیشتر اولیا در تعلیم و تربیت فرزندانشان به عنوان کمک معلم است.

محمدعلی واقعی، امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور در حاشیه سی و چهارمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور، اظهار کرد: در آستانه سال تحصیلی نقش و رسالت مدارس در دوره های مختلف تحصیلی، بر مبنای سند تحول بنیادین و استفاده از فناوری های نوین باز تعریف و به مدارس استان ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه با تعامل، مشارکت و هم فکری فرهنگیان استان درصدد هستیم راهکاری تازه و نو برای نظام ارزشیابی مبتنی بر فضای مجازی پیدا کنیم، تصریح کرد: در تدوین طرح جدید نقش مدارس به‌عنوان کانون تحولات آموزشی، معماری محتواو مدیریت کلاس‌ها تغییر کرده است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با اشاره به تغییر نقش تسهیل گری معلم و خانواده در زیست بوم جدید، تصریح کرد: در فضای مجازی مدیریت یاددهندگی و درک کیفیت یادگیری دانش‌آموز از راه دور دشوار است به گونه‌ای که معلم توانایی رصد کردن جریان یادگیری را در  دانش‌آموزان را نداشته و نمی‌تواند آنان را به خوبی هدایت کند.

وی با بیان اینکه در این زیست بوم بر سرعت یادگیری و کاهش اختلالات در نتیجه تعارضات  عاطفی و روانی تأکید شده است، بیان کرد: به این منظور سعی کرده‌ایم با ایجاد تناسب بین محتواهای آموزشی تولیدی و ابزارها تناسبی معنادار ایجاد کرده، دغدغه‌های خانواده‌ها و اولیا را کاهش داده و زمینه افزایش مشارکت آنان را در فرایند یاددهی و یادگیری فراهم آوریم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، یادگیری مشارکتی را اصل دیگر زیست بوم جدید آموزشی دانست و تصریح کرد: گذر از آموزش گروهی به سمت آموزش مشارکتی نیازمند ایجاد علاقه برای هر چه بیشتر اولیا در تعلیم و تربیت فرزندانشان به عنوان کمک معلم است.

وی ، تقویت انگیزه یادگیری دانش‌آموزان در فضای مجازی را یکی دیگر از رویکردهای آموزش و پرورش خراسان جنوبی در سال تحصیلی جدید برشمرد و افزود: وقتی دانش‌آموز از مدرسه و یادگیری جدا شود به‌تدریج عواطف و علایقش نسبت به آموزش و ارتباط با همسالان و جامعه کمرنگ می‌شود و میل برگشت به مدرسه کم می‌شود؛ از این رو با تولید محتواهای با نشاط سعی داریم این خلأ را از بین ببریم.

واقعی بر حفظ ارتباط چهره به چهره معلم با دانش‌آموز حتی در مدت زمانی کم تأکید کرد و ادامه داد: مسأله آموزش و سلامت جسم و روان دانش‌آموزان امری نیست که به راحتی از آن بگذریم و هیچ کدام را نمی‌توان به مخاطره انداخت.

وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی شاهد رشد زیرساخت‌ها در دو بخش سخت و نرم‌افزاری هستیم، یادآور شد: آموزش چیزی نیست که به‌راحتی بگذریم و  اصل بر آموزش حضوری به دلیل جامعه پذیرکردن دانش‌آموز است و این ارتباط چهره به چهره باید حفظ شود حتی اگر یک روز در هفته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha