علیرضا صبوری در گفت و گو با ایسنا، گفت: این میزان از انرژی در ۹۲ مورد که شامل ادارات و بخش خانگی بوده تولید شده است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت استان برای تولید انرژی خورشیدی در مقیاس کوچک ۱۰ هزار کیلووات است، اظهارکرد: درصدد هستیم تا تولید این انرژی را طی امسال به چهار هزار کیلووات برسانیم.
صبوری در پاسخ به این سوال که چرا فاصله تولید این نوع از انرژی تا ظرفیت موجود(۱۰۰۰۰ کیلووات) زیاد است؟ تصریح کرد: استقبال برای تولید این نوع از انرژی در استان کم نیست بطوریکه کمیته امداد و بهزیستی یک هزار و ۵۰۰ خانوار تحت پوشش را به شرکت برای تولید این انرژی معرفی کرده اند.
وی با بیان اینکه استحکام بنای ساختمان یک هزار و ۲۰۰ خانوار متقاضی توسط این شرکت تایید شده است، افزود: اگر امر تولید انرژی توسط کمیته امداد صورت گیرد، فقط مددجویان این نهاد شش هزار کیلووات انرژی را تولید خواهند کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: برای اینکه این افراد وارد مدار تولید شوند منتظر هستند تا آیین نامه اجرایی تسهیلات کم بازده در بحث انرژی خورشیدی را دریافت کنند تا به بانک معرفی و تسهیلات مورد نیاز برای اجرای این طرح را دریافت نمایند.
وی با اشاره به اینکه بخشی از انرژی تولید مورد مصرف خانوار و یا دستگاه اجرایی و مابقی توسط شرکت برق خریداری می شود، گفت: تولید انرژی خورشیدی نیز یک نوع سرمایه گذاری است، بطوریکه با هزینه کرد حدود ۵۰ میلیون تومان بعد از گذشت دو سال به اصل پول و بعد از آن به سود خواهد رسید.
انتهای پیام
نظرات