• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404042414755
  • خبرنگار : 50046

وقوع ۳۷ فقره آتش‌سوزی در خراسان شمالی طی امسال

وقوع ۳۷ فقره آتش‌سوزی در خراسان شمالی طی امسال

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: نیروهای مردمی و امدادی در اطفای حریق چند روز اخیر مناطق هاور و شوقان سنگ تمام گذاشتند.

سرهنگ محمد اصیل در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در آتش سوزی منطقه بی‌بی عالم و هاور ۱۴ هکتار از مراتع دچار حریق شدند، اما نیروهای مردمی و امدادی همچون کوهی ایستادند و اجازه ندادند حریق به مناطق جنگلی برسد.

وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در مناطق جنگلی و مرتعی استان ۳۷ فقره آتش سوزی اتفاق افتاده که مساحت اراضی دچار آتش‌سوزی‌شده ۱۷۶ هکتار و ۳۵۳ متر مربع بوده است. تعداد آتش سوزی‌های رخ داده از ابتدا تا پایان سال گذشته ۵۲ فقره در مساحت ۴۰۶ هکتار بوده است.

وی تاکید کرد: مردم از روشن کردن آتش در مراتع و جنگل‌های استان خودداری کنند و اگر آتشی نیز به اجبار روشن کردند از خاموش شدن آن اطمینان حاصل کنند. از انداختن کبریت و سیگار افروخته، بطری‌های پلاستیکی و شیشه‌ای آب معدنی در مراتع و جنگل‌ها خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha