• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99070201165
  • خبرنگار : 50034

رئیس جدید جهاددانشگاهی همدان خبر داد

جهاددانشگاهی همدان به دنبال ایجاد آزمایشگاه کنترل کیفیت سفال

جهاددانشگاهی همدان به دنبال ایجاد آزمایشگاه کنترل کیفیت سفال

ایسنا/همدان رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان اعلام کرد: به کمک شرکت شهرک‌های صنعتی، یک آزمایشگاه در مجموعه جهاددانشگاهی راه‌اندازی شده است تا در ادامه مسیر به آزمایشگاه کنترل کیفیت سفال و سرامیک تبدیل شود.

علی کلانترنیا چهارشنبه ۲ مهرماه در آیین تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: چهار دهه فعالیت جهاددانشگاهی با وجود ۱۰ سازمان استانی، یک مجتمع تحقیقاتی، دو دانشگاه، هفت مؤسسه، سه خبرگزاری، یک مؤسسه فرهنگی و ... نشان‌ از رشد و تأثیرگذاری در پیشرفت کشور دارد.

وی افزود: این نهاد در حوزه‌های فنی مهندسی، مرکز رویان، فرستنده‌های رادیویی پرقدرت و طرح‌های پرچالش همچون طرح‌های اشتغال درخشیده است که نشان از ظرفیت و موفقیت بالای آن دارد که پژوهشکده ابن‌سینا و رویان به‌عنوان شناسنامه جهاددانشگاهی است.

کلانترنیا ادامه داد: نگاه کلان جهاددانشگاهی همدان وارد کردن این ظرفیت‌ها به استان و ایجاد ساختارهای جدید است به‌طوریکه زمینه‌های خدمت‌رسانی برای مردم همدان فراهم شود همچنین با توجه به برنامه توسعه ششم برنامه‌هایی درنظر گرفته ‌شده است.

وی با اشاره به این چشم‌اندازها در حوزه‌های مختلف جهاددانشگاهی یادآور شد: در حوزه پژوهشی نگاه به ظرفیت‌های بومی استان است و از این‌رو مرکز سفال و سرامیک این نهاد نیازمند تشکیل یک گروه پژوهشی با رویکرد خاص است به علاوه به کمک شرکت شهرک‌های صنعتی، یک آزمایشگاه در مجموعه خود جهاددانشگاهی راه‌اندازی شده تا در ادامه مسیر به یک آزمایشگاه کنترل کیفیت تبدیل شود.

کلانترنیا در ادامه با اشاره به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی مطرح کرد: راه‌اندازی این مرکز در دستور کار است، در حوزه‌های درمانی ظرفیت‌های دیگری نیز وجود دارد از جمله ترمیم زخم و آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی که یکی از سابقه‌دارترین آزمایشگاه‌های استان است.

وی ادامه داد: مرکز مشاوره خانواده جهاددانشگاهی در حال حاضر نیمه فعال و زیرنظر معاونت آموزشی است که لازم است به‌منظور پیدا کردن رویکرد تخصصی در زیرمجموعه معاونت پشتیانی قرار گیرد تا پروژه‎های پژوهشی در این حوزه در اختیار مسئولان استانی برای رفع مشکلات موجود قرار گیرد.

کلانترنیا با اشاره به فعالیت مراکز آموزش دوره‌های کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو مرکز در همدان در این حوزه با رویکرد شغل‌محور وجود دارد اما با توجه به ظرفیت بالا در این حوزه راه‌اندازی مراکز در شهرستان‌های استان نیز در دستور کار است، مرکز آموزش کوتاه‌مدت در ملایر راه‌اندازی شده که غیرفعال است و به دنبال آن هستیم تا شعبه‌ای از جهاددانشگاهی را در این شهرستان راه‌اندازی کنیم.

وی در بخش دیگری با اشاره به فضای ایجاد شده به علت شیوع کرونا و تغییرات پیش‌آمده در زمینه‌های آموزشی، اظهار کرد: تولید محتوای الکترونیکی و توسعه آموزش‌های مجازی در این راستا انجام شد تا در بستر فضای مجازی از آن بتوان بهره برد.

رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان با اشاره به راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی در این واحد استانی اعلام کرد: در حوزه صنایع‌دستی و سفال مجوز اخذ شده و در روزهای آینده شاهد راه‌اندازی این مرکز هستیم.

وی به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و فعال کردن سازمان دانشجویان اشاره کرد و گفت: توسعه بازاریابی فرهنگی و کارآفرینی در دستور فعالیت‌های فرهنگی است و ارتقاء سرمایه انسانی با محوریت فرهنگ جهادی مورد تأکید این نهاد است در ضمن به‌تازگی مجوز انتشارات برای تألیف کتب و ترجمه گرفته‌شده است و توسعه فرهنگ اجتماعی در مرکز افکارسنجی نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

کلانترنیا به اجرای طرح ملی اشتغال با کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اشاره کرد و گفت: این طرح باهدف توانمندسازی و آموزش ۲۱۰۰ خانم در سه فاز ظرفیت سنجی، نیازسنجی و ارتباط با بازار در حال اجرا است. 

وی در پایان با بیان اینکه هیچ‌یک از این اهداف محقق نمی‌شود مگر با همکاری دوستان، تصریح کرد: کارهای بزرگ با همکاری تیمی به سامان می‌رسد، باید بپذیریم همگی حق اظهارنظر در امور را دارند اما در نهایت تصمیم‌گیری باید براساس نظرات تخصصی و کارشناسی باشد.

رئیس سابق جهاددانشگاهی واحد همدان نیز با بیان اینکه ذات جهاددانشگاهی فرهنگی است، گفت: حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی با کمترین امکانات بهترین ها را به وجود آورد. پتانسیل های بالایی در حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی وجود دارد اما امکانات محدود است.

اکبر اسدی با تأکید بر اینکه دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا و مرکز افکارسنجی از ظرفیت های جهاددانشگاهی است، به مدیران استان توصیه کرد که از ظرفیت های فرهنگی جهاددانشگاهی استفاده کنند.

اسدی با اشاره به فعالیت های آموزشی جهاددانشگاهی، تصریح کرد: سه مجموعه موسسه آموزش عالی،مرکز علمی کاربردی و مرکز کوتاه مدت جهاددانشگاهی در حال فعالیت هستند.

رئیس سابق جهاددانشگاهی همدان با بیان اینکه جهاددانشگاهی در دو دوره رتبه اول کشوری را طی دو سال اخیر کسب کرده است، یادآور شد: مرکز علمی کاربردی همدان از رتبه سه به رتبه دو ارتقاء پیدا کرده است.

وی با اشاره به فعالیت بخش پژوهشی این نهاد، تصریح کرد: اقدامات خوبی در معاونت پژوهشی صورت گرفته به طوریکه متناسب با ظرفیت های استان مرکز سفال وسرامیک در همدان راه اندازی شده و جا دارد این صنعت برپایه علمی توسعه پیدا کند.

اسدی با بیان اینکه مرکز درمان زنان و ناباروری با استفاده از درآمدهای جهاددانشگاهی احداث شده است، افزود: همچنین یک و نیم میلیارد تومان از دفتر مرکزی و حدود ۹ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی به پروژه مرکز ناباروری اختصاص داده شده و خروجی و برون رفت این مرکز فوق العاده بوده است.

وی یادآورشد: در سال ۹۷ سازمان برنامه بودجه دو میلیارد تومان و در سال ۹۸ نیز دو میلیارد تومان به مرکز ناباروری همدان اختصاص داده که برای امسال نیز پنج میلیارد در نظر گرفته شده است که امیدواریم حمایت ها از این مجموعه ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha