مجید الهی راد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه ۹۰ نفر از نخبگان مددجوی شناسایی شده این نهاد دانشآموز و ۲۴ نفر دانشجو هستند، خاطرنشان کرد: این افراد در بخش های علمی،تحصیلی، ورزشی ،فرهنگی، قرآنی و ثبت اختراع شناسایی و تحت حمایت این نهاد قرار دارند.
وی با بیان اینکه تسهیلات بانکی و کمکهای بلاعوض در اختیار نخبگان مددجو قرار میگیرد، اظهار کرد: اعطای تسهیلات بانکی، کمکهای بلاعوض، پرداختهای تشویقی از جمله خدماتی است که کمیته امداد اعطا می کند.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و توجه ویژه به جوان مؤمن و انقلابی افزود: این نهاد در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت های نیکوکاران حمایت های تحصیلی ویژه ای را از دانشجویان و دانش آموزان تحت حمایت ترتیب دهد.
وی از دانش آموزان و دانشجویان نخبه تحت حمایت این نهاد به عنوان ظرفیتی در آبادانی کشور نام برد و گفت: حمایت از این افراد به عنوان یک اولویت در دستورکار این نهاد قرار دارد به طوری که سالیانه شهریه دانشجویان و کمک هزینه تحصیلی دانش آموزان پرداخت می شود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی با اشاره به تحت پوشش بودن ۸۰۰ دانشجو کم بضاعت در استان گفت: طی سال تحصیلی گذشته یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به منظور شهریه دانشجویان تحت پوشش پرداخت شده است.
وی تعداد دانش آموزان نیازمند استان را نیز ۱۳ هزار نفر اعلام کرد و افزود: امید است با همکاری خیران و نیکوکاران بیش از گذشته مشکلات تحصیلی این افراد مرتفع شود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی بیان کرد: به زودی، به تمامی دانش آموزان تحت پوششی که باید در کنکور سراسری شرکت کنند، تبلت ایرانی همراه با سیم کارت و اینترنت رایگان داده میشود.
انتهای پیام
نظرات