• جمعه / ۱۸ مهر ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99071813391
  • خبرنگار : 50388

امام جمعه زاهدان:

مسئولان برای فرهنگ سازی وقف در جامعه تلاش کنند

مسئولان برای فرهنگ سازی وقف در جامعه تلاش کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: مسئولان اوقاف و امور خیریه باید برای فرهنگ‌سازی بیش‌ازپیش وقف در جامعه تلاش کرده و گزارشی از آمار خوب موقوفات و وقف در جامعه را به مردم بدهند تا مردم بیش از گذشته به این فرهنگ روی‌آورند.

آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نماز جمعه زاهدان ضمن دعوت همه آحاد مردم جامعه به رعایت تقوا با اشاره به برکات و اهمیت وقف، افزود: وقف اجر و پاداش دنیوی و اخروی بسیاری به همراه دارد و سرمایه‌گذاری ماندگار است که سودمندی بالایی را دارد به‌طوری‌که بسیاری از کارهای خیر در جامعه توسط وقف و موقوفات انجام می‌شود.

وی ادامه داد: سنت وقف از زمان پیامبر اکرم(ص) شروع شد و سپس وقف‌های امام علی(ع) نیز تداوم‌بخش این کار شد و چاه‌های آب و نخلستان‌های ایشان که وقف‌شده ادامه بخش این روند شد و هم‌اکنون برخی از آن چاه‌ها در مدینه مورداستفاده قرار دارد، وقف تا به امروز ادامه پیداکرده و تداوم خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: وقف از جهات مختلف دارای ارزش و اهمیت بالایی است و اگر انسان در زمان حیاتش مالش را برای رضای خدا وقف کند این بزرگ‌ترین اثر تربیتی را به همراه دارد.

وی تصریح کرد: امروزه بسیاری از مجموعه‌های خیریه که به نیازمندان کمک‌رسانی می‌کنند توسط این موقوفات انجام می‌شود، وقف از انباشته شدن سرمایه‌ها دست یک سری گروه‌های خاص و تشدید فاصله طبقاتی در جامعه جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره روز ملی اثرات بلایای طبیعی نام‌گذاری شده است، گفت: ما در استان بلایای طبیعی داریم اما بیشتر از آنکه گرفتار بلاهای طبیعی باشیم،‌ گرفتار بلاهای غیرطبیعی هستیم که این بلاها مربوط به طبیعت نبوده و نتیجه کار خود ما و احیاناً کم‌کاری و کم تدبیری خودمان است.

آیت‌الله محامی اضافه کرد: اینکه امروز به همه امکانات و زمینه‌هایی که برای رشد استان وجود دارد، هنوز شاهد محرومیت در سیستان و بلوچستان هستیم، این نیز یکی از موارد غیرطبیعی است.

امام‌جمعه زاهدان بیان کرد: رسالت خطیری بر دوش همه مردم و جوانان قرار داده‌شده تا با حرکت و نهضت فرهنگی گسترده برای روشنگری، نسل جدید را با دین، معارف اسلام، حق و حقیقت و دشمن و توطئه‌هایش آشنا کنیم  تا مردم دچار فتنه نشوند، این تلاش گسترده فرهنگی باید از سر خیرخواهی باشد و همه را فراتر از مسائل قومی و قبیله‌ای در برگیرد و همه را از روی خیرخواهی بر سر سفره خدا میهمان کرده و برای هدایتگری تلاش کنیم و در این راه علاوه بر مال باید از جان نیز بگذریم.

وی اظهار کرد: یکی از راه‌های تحصیل تقوای الهی تربیت فرزندان صالح و نشر علم سودمند و صدقات ماندگاری است تا وسیله خیر دنیا و آخرت باشند، تربیت فرزندان در سه کانون مهم خانه و خانواده، آموزش‌وپرورش و دانشگاه و مساجد انجام می‌شود برای تحقق کامل اهداف تعلیم و تربیت باید تلاشی دقیق، عمیق، مستمر و پایدار داشته باشیم و هماهنگی بین این سه کانون تربیتی وجود داشته باشد و این سه کانون نیز با تمام توان در این مسیر در کنار هم تلاش کنند تا به نتیجه دلخواه و مطلوب برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha