علی اربابی، امروز چهارشنبه ۳۰ مهرماه در نشست خبری با بیان اینکه در حال حاضر ۶۳ درصد از جمعیت خراسان جنوبی بالغ بر ۴۷۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، تصریح کرد: ۶۰ هزار نفر رفع هم پوشانی شده است.
به گزارش ایسنا، اربابی با اشاره به اینکه مدیریت در منابع و مصارف در قوانین و اجرا توسط سازمانهای بیمه گر با ایجاد ساختارهای بهتر فراهم شده است، بیان کرد: برای مدیریت منابع و مصارف و عدالت در بحث سلامت و توسعه رویکرد عدالت محوری، آزمون وسع با همکاری وزارت رفاه انجام میدهیم و افراد بر اساس درآمد در بحث تامین بیمه مشارکت میکنند.
وی با بیان اینکه با توجه به گران شدن خدمات پزشکی رشد چندانی در موارد پزشکی نداشتهایم، افزود: مردم به نوعی باید منابع بیمهای را متعلق به خود بدانند و آن را بی انتها تصور نکنند و از آن صیانت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی با بیان اینکه پوشش بیمهای برای آحاد مردم فراهم است لذا از قرار دادن دفترچه به دیگران خودداری کنند، تصریح کرد: مردم نباید منابع بیمهای را بی انتها تصور کنند، مردم باید از آن صیانت کنند و بدانند که پوشش بیمهای برای آحاد مردم فراهم است؛ لذا از قرار دادن دفترچه خود در اختیار دیگران خودداری کنند.
اربابی اظهار کرد: در خراسان جنوبی تاکنون ۶۰ درصد مشمول طرح رایگان آزمون وسع شدهاند و قوانین این آزمون ممکن است با توجه به شرایط اقتصادی تغییر کند.
وی با بیان اینکه آزمون وسع در صورت نیاز برای بیماران کرونایی ظرف ۲۴ ساعت انجام میشود، بیان کرد: در این خصوص گزارشی در استان نداشتهایم یا اگر بوده رفع شده و در آزمون وسع هیچ دخل و تصرفی نداریم.
وی ادامه داد: با ایجاد شرایط نسخه نویسی و نسخه پیچی و پرونده الکترونیک به دنبال این هستیم تا با پایش هوایی خدمات مازاد را ارائه دهیم، اما سیستم مانع از انجام خدمات مازاد میشود بنابراین امروز با وجود منابع محدود شاهد افزایش بهره وری ابزارهای بیمهای هستیم و از پرت منابع در سطوح مختلف جلوگیری کردهایم.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار کرد: بدهیهای بیمه سلامت استان به مؤسسات طرف قرارداد بروز است و بدهیها به بخش خصوصی تا تیرماه و بخش عمومی تا خردادماه و علی الحساب تا خردادماه پرداخت شده است.
اربابی با بیان اینکه با همکاری موسسات تاکنون در استان با مشکلی مواجه نشدهایم، تصریح کرد: برای مرکز جامع بیماران خاص نسبت به سایر موسسهها و داروخانهها دو تا سه ماه زودتر مطالبات را پرداخت میکنیم تا در تامین منابع با مشکل مواجه نشوند.
وی افزود: دفترچه بیمه یک موضوع مهم در زندگی افراد است که باید از آن صیانت کنند چراکه ممکن است ازطریق افراد سودجو پیشنهاداتی به ویژه به افراد دارای بیماری خاص داده شود که نباید مورد سوء استفاده قرار بگیرند و وظیفه ما امدادرسانی و کمک به این افراد است، مردم لازم است از مشورتهای بی مورد توسط افرادی که تخصص ندارند پرهیز کنند تا بتوانیم با همراهی مردم و جامعه پزشکی منابع محدود پزشکی را به سمت درست هدایت کنیم.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار کرد: در راستای الکترونیکی شدن نسخهها شاهد تولید نرم افزارهایی توسط بخش خصوصی در کشور هستیم که تسهیلکننده کار هستند و امید است تا پایان آذرماه به رقم خوبی در بخش غیردولتی برسیم.
اربابی ادامه داد: الکترونیکی شدن نسخههای بیماران سرپایی در بخش خصوصی ۱۰۰ درصد اجرایی شده است و مطبها و داروخانهها در این زمینه همکاری می کنند و از ابتدای سال ۱۰۰ هزار نسخه تولید شده است.
وی بیان کرد: برخی از پزشکان پنج درصد و برخی دیگر نیز ۱۰۰ درصد به سمت تولید نسخه الکترونیکی روی آوردهاند و باید این موضوع مهم افزایش یابد و امیدواریم در ماههای آینده این مهم به بالای ۵۰ درصد برسد با اینکه بازه زمانی که برای جامعه پزشکی تعیین کردهایم ابتدای آذرماه است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار کرد: این مزایا شامل ارائه خدمات با کد ملی، ارائه خدمات مطلوب و حذف خدمات مازاد است و اگر به پوشش ۱۰۰ در صدی برسیم بحث حذف دفترچهها را شاهد خواهیم بود لذا سوءاستفاده، استفاده از کاغذ، گم شدن دفترچه و سایر را نخواهیم داشت.
اربابی با اشاره به اجرای طرح الکترونیکی شدن اسناد بیماران بستری در ۱۷ بیمارستان خراسان جنوبی، تصریح کرد: از این تعداد سه مورد غیردولتی و ۱۴ مورد دولتی دانشگاهی است.
وی یادآور شد: در این زمینه در حال مذاکره با سه بیمارستان غیردولتی نیز در استان هستیم و بحث الکترونیکی شدن اسناد بیماران بستری در بیمارستان تأمین اجتماعی تا یک ماه آینده انجام میشود که این موضوع در بیمارستان نیروهای مسلح نیز در حال پیگیری است.
انتهای پیام
نظرات