سید موسی خادمی در نشست صمیمی سازمانهای و ارگانهای مختلف دولتی و مردمی لرستان که امروز ۱۱ آبانماه در دفتر نماینده ولیفقیه در استان برگزار شد، با اشاره به لزوم ایجاد ثبات و پایداری در کشور، اظهار کرد: به این منظور لازم است توأم با مدیریت بیماری کرونا و توجه بهسلامت مردم، مقوله امنیت و اقتصاد جامعه نیز مورد توجه مسئولین قرار گیرد.
خادمی تصریح کرد: برای گردش چرخ اقتصاد کشور لازم است مشاغل با رعایت موازین بهداشتی فعال باشند تا در سایه اقتصاد پویا امنیت عمومی نیز حاکم باشد.
وی با اشاره به وضعیت سایر استانها از نظر اقدامات درمانی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان و همکارانشان به خاطر عملکرد مطلوب تقدیر کرد و افزود: علیرغم همه مشکلات تاکنون به مرحله بحرانی و خطرناک نرسیدهایم و با پیشبینیهای لازم هیچوقت تختهای icu و تختهای بیمارستانی ما به مرحله اشباع نرسیده است.
استاندار لرستان با اشاره به روند تولید مواد شوینده و ضدعفونیکننده و تولید ماسک، خاطرنشان کرد: در این زمینه استان لرستان در همان اوایل بهسرعت وارد عمل شده و با تلاش مسئولین استانی تاکنون عملکرد خوبی ارائه شده است.
خادمی با اشاره به شرایط سخت پیش رو، اضافه کرد: در حال حاضر دو حوزه پیشگیری از مبتلا شدن افراد به بیماری و مقابله و درمان این بیماری در مقابل ما است.
وی اضافه کرد: در حوزه دوم هزینه سنگینی بر عهده دولت است و دولت با تهیه انواع داروها، حقالزحمه پزشکان، کادر درمان و تهیه تجهیزات مورد نیاز، بار مالی سنگینی را بر دوش میکشد.
استاندار لرستان با اشاره به همکاری خیرین و تقدیر از اهداء تجهیزات مورد نیاز و کمکهای نقدی بیان کرد: همه امکانات دولتی از جمله امکانات سپاه، ارتش وزارت بهداشت و ... همه در خدمت مردم است.
خادمی ادامه داد: در حوزه ابتلاء باید تلاش کنیم تا میزان مبتلا شدن افراد جامعه را کم کنیم و با مدیریت صحیح و ارائه دانش و اطلاعات لازم از فقر بینشی جلوگیری به عمل آید چراکه امروز در پارهای از موارد فقر بینشی به چشم میخورد و دانش ارائه شده به باور عمومی تبدیل نشده است.
وی در خصوص حمایت دولت از اقشار آسیبپذیر، اظهار کرد: سهم لرستان حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است که تاکنون ۲۴۰ میلیارد تومان آن جذب شده و صاحبان مشاغل آسیبدیده با ثبتنام در سامانه اعلامشده برای دریافت تسهیلات مراجعه کردهاند.
استاندار لرستان همچنین به همیاری و کمک دستگاههای حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی اشاره کرد که با بودجههای دولتی و کمکهای مردمی از اقشار ضعیف حمایت میکنند.
خادمی به نوع خاصی از کمک مردم به مردم اشاره کرد و افزود: لازم است مشارکتهای مردم ساماندهی شود و با استفاده از تجارب سیل لرستان میتوان با همکاری سپاه و نیروی مقاومت بسیج با تهیه یک سامانه هوشمند و استفاده از کد ملی افراد این حمایتها را ساماندهی کرد و از موازی کاری در این زمینه جلوگیری به عمل آورد.
انتهای پیام
نظرات