• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99081208033
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

عضو شورای شهر مشهد:

۳ درصد دانش آموزان مشهدی به هیچ نوع وسیله ارتباط جمعی دسترسی ندارند

۳ درصد دانش آموزان مشهدی به هیچ نوع وسیله ارتباط جمعی دسترسی ندارند

ایسنا/خراسان رضوی عضو شورای شهر مشهد گفت: شهر مشهد ۶۵۰ هزار دانش‌آموز دارد که از این تعداد ۲ تا ۳ درصد به هیچ نوع وسیله ارتباط جمعی دسترسی ندارند؛ حتی تلویزیون.

شهناز رمارم، امروز یازدهم آبان ماه، در نطق پیش از دستور صد و یازدهمین جلسه علنی پنجمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد، با اشاره به ۱۳ آبان ماه، روز دانش‌آموز، خاطرنشان کرد: در شهر مشهد حدود ۶۵۰ هزار دانش‌آموز روز اول مهر به سر کلاس‌های درس رفتند. بخشی از خانواده‌ها، به دلیل سلامت فرزندانشان از حضور آنان در سر کلاس‌های درس جلوگیری کردند، اما به هر حال کلاس‌های حضوری، نیمه حضوری و کلاس‌های فضای مجازی سکان تعلیم و تربیت این شهر و کشور را به دست گرفته‌اند.

وی بیان کرد: شهر مشهد ۶۵۰ هزار دانش‌آموز دارد که از این تعداد ۲ تا ۳ درصد به هیچ نوع وسیله ارتباط جمعی دسترسی ندارند؛ حتی تلویزیون. حدود ۱۲ هزار دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و چیزی حدود ۷۰۰۰ دانش‌آموز در مقطع متوسطه اول و دوم به هیچ نوع وسیله آموزشی دسترسی ندارند. در کنار این‌ها حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد دانش‌آموزان به تبلت و موبایل هوشمند دسترسی ندارند؛ این یعنی آموزش حدود ۱۰۰ هزار نفر در شهر مشهد زیر سوال رفته است.

این عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد افزود: اگر ما امروز نتوانیم نسل آینده را درک کنیم و به داد نظام تعلیم و تربیت نرسیم، طبیعتاً خروجی همانی خواهد بود که امروز یک جوان در یک جای دنیا به خود اجازه می‌دهد که هر اتفاقی را به نام اسلام رقم بزند. رفتارهای جوانان ما منبعث از نظام آموزشی و پرورشی و تربیتی آنهاست چه نظام آموزشی رسمی و چه غیر رسمی.

وی گفت: تصور من این است که درک ما از موضوع دانش‌آموزان، شبکه شاد که ارائه می‌شود و مسائل زیرساختی که گاهی خود وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید ۲۵ درصد جامعه دانش‌آموزی به اینترنت دسترسی ندارد، کم است.

رمارم با اشاره به اینکه مشهد طبق تفاهم‌نامه یونسکو شهر یادگیرنده و شهر خلاق هست، گفت: در این شرایط فرزندان ما دسترسی به وسایل آموزشی ندارند باید فکری به حالشان کرد. ما می‌توانیم بخشی از این بحث‌های معیشتی را در سطح کلان کشور که در حال انجام است، تفاهم‌نامه‌ای با آموزش و پرورش منعقد کنیم و به کودکان بازمانده از تحصیل کمک کنیم. آموزش کودکان بازمانده از تحصیل را به عهده بگیریم و به آموزش و پرورش فرزندان خصوصاً طبقه فرودست و محروم حاشیه شهر کمک کنیم.

وی ادعا کرد: سه روز قبل در شهر مشهد یک دانش‌آموز دختر دبیرستانی به خاطر نداشتن تبلت خودکشی کرده و در حال حاضر در بیمارستان بستری است و  دانش‌آموزان دیگری هم در حال ترک تحصیل هستند.

عضو شورای شهر مشهد این اتفاقات را  وقایع تلخی برشمرد که زیر پوست شهر می‌گذرد و خواهان چاره‌جویی مدیران محلی شهر در این‌باره شد.

رمارم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توهین به پیامبر اسلام(ص)، اظهار کرد: امیدوارم مرام و سیره نبوی در دستور کار امت پیامبر(ص) قرار گیرد و اتفاقاتی که اخیراً به نام اسلام در دنیا رقم می‌خورد را شاهد نباشیم. هرچند می‌دانیم که استکبار جهانی برنامه اسلام‌هراسی را در دستورکار قرار داده و گاهی خشونت‌طلبان تیشه به ریشه اسلام می‌زنند که متاسفانه شاهد اتفاقات تلخی هستیم.

وی با بیان اینکه «هر دو وجه جریان اتفاق افتاده در فرانسه را محکوم می‌کنم»، ادامه داد: مطمئن هستم که مدافعان حقیقی اسلام، نه طرفدار خشونت هستند و نه جنایت قتل یک معلم را تأیید می‌کنند و همچنین همه آزاداندیشان رفتار رئیس‌جمهور فرانسه را که در کشورشان مدعی آزادی بیان هستند.

رمارم توهین به ساحت مقدس نبی اکرم و دفاع از کاریکاتوریست‌ها را غیر قابل قبول دانست و تصریح کرد: با این وجود سیره نبوی حکم می‌کند که ما با محبت و مدارا و صلح و خرد ورزی با موضوع برخورد کنیم؛ چراکه اینگونه اتفاقات در زمان خود حضرت رسول(ص) نیز برای ایشان افتاده و روایات‌ بسیاری شنیده‌ایم که بر سر پیامبر شکمبه خالی می‌کردند، اما ایشان به دیدار کسی رفتند که این رفتار را با ایشان انجام داده بودند.

وی خاطرنشان کرد: پیامبر آمده بودند تا مکارم اخلاقی را تکمیل کنند. جبرئیل به ایشان گفت که اگر خلق و خوی و محبت تو نبود، مردم از دور تو پراکنده می‌شدند. ما باید این روایات را برای دفاع از حریم بیش از یک میلیارد مسلمان دنیا، سرمشق خودمان در دنیای امروز قرار بدهیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد همچنین با اشاره به شیوع گسترده ویروس کرونا در مشهد، بیان کرد: شنیده‌ام که فردا قرار است در صحن جامع رضوی تجمعی برقرار شود. از متولیان این مراسم خواهش می‌کنم که با توجه به اهمیت موضوع که برای همه ما روشن است اگر می‌خواهند مراسمی برگزار کنند خواهشاً به دلیل سلامتی مردم و به دلیل جلوگیری از موج وحشتناک شیوع کرونا یا برگزار نشود، یا با حداکثر پروتکل‌ها انجام شود.

وی اضافه کرد: اگر بعد از این تجمعی برگزار نشود و قانون سخت‌گیری انجام شود، قطعاً ما هم می‌توانیم مانند چین که کرونا اول در آن‌جا شیوع پیدا کرد و اکنون کمترین آمار را دارد این بیماری را کنترل کنیم.

همچنین در ادامه این جلسه، سیدمحمدعماد هاشمی، رئیس نهمین دوره مجلس دانش‌آموزی کشور، اظهارکرد: متاسفانه با شیوع ویروس کرونا روند آموزش با مشکل جدی روبه رو شده است. البته پیشتر نیز از نظر محتوا و فضای مدرسه، دانش‌آموزان ما مشکلات جدی داشتند که با شیوع کرونا همان را هم از دست دادیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه بخشی از دانش‌آموزان به سیستم آموزشی دسترسی ندارند، ادامه داد: مشهد شهری است که در آن اختلاف طبقاتی ملموس است و دانش‎آموزان زیادی امکان استفاده از وسایل ارتباط جمعی را ندارند.

هاشمی با تاکید بر لزوم جبران این خلاء و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای بهره‌گیری دانش‌آموزان محروم از بسترهای آموزش غیرحضوری، افزود: امیدواریم محتوای آموزشی دانش‌آموزان شایسته آنها باشد تا بتوان آینده خوبی را برای کشور متصور بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha