• جمعه / ۳۰ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99083020663
  • خبرنگار : 71635

احتمال ۴رقمی شدن آمار مرگ‌ومیر کرونایی/ انتقاد از افزایش سفرها پیش از اعمال محدویت‌ها

احتمال ۴رقمی شدن آمار مرگ‌ومیر کرونایی/ انتقاد از افزایش سفرها پیش از اعمال محدویت‌ها

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران ضمن انتقاد از افزایش سفرها پیش از اعمال محدودیت‌های کرونایی جدید، گفت: با اضافه شدن متغیرهایی مانند سرما، آنفلوانزا، عدم رعایت مردم و... وقوع مرگ‌های ۴ رقمی دور از انتظار نخواهد بود و ممکن است این اتفاق هم بیفتد.

دکتر نادر توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز محدودیت‌های جدید کرونایی از روز شنبه(اول آذر)، گفت: زمانی که مغازه‌ها و فروشگاه‌های غیرضروری تعطیل شوند و اداره‌ها سازمان‌ها نیز با یک‌سوم ظرفیت کارمندان خود به فعالیت بپردازند، خود به خود میزان ارتباط افراد کاهش می‌یابد و حمل و نقل شهری که عامل عمده انتقال ویروس کرونا است کنترل می‌شود. طبیعتا موضوعات ذکر شده و اعمال محدودیت‌ها سبب می‌شود زنجیره انتقال ویروس تا حدی کم شود.

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنیم با این محدودیت‌های دو هفته‌ای بار بیماری، مراجعه به مراکز درمانی و مرگ‌ومیر کمتر شود تا بتوانیم سرویس مناسب‌تری به بیماران ارائه دهیم زیرا اکنون یکی از مشکلات ما در این زمینه‌ است.

توکلی با اشاره به اینکه بیمارستان‌ها پر شدند و تخت‌های بستری محدود است، تاکید کرد: هدف عمده طرح تعطیلی دو هفته‌ای مشاغل و اعمال سایر محدودیت‌ها مانند محدودیت تردد بین استانی و شبانه این است که یک آرامش نسبی برای کادر درمان فراهم کنیم هرچند که این اقدام هم درمان قطعی واقعه نیست.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران، اظهار کرد: ارزیابی نتایج طرح به سرعت انجام نخواهد شد. پس از اعمال محدودیت‌ها با دو هفته تاخیر می‌توانید نتایج را مشاهده کنید. از روز شنبه تمام محدودیت‌ها به شکل جدی اعمال خواهد شد.

وی با انتقاد از افزایش سفرها به سمت شمال کشور طی روزهای اخیر و پیش از آغاز اعمال محدودیت‌های جدید، بیان کرد: با اجرای محدودیت‌ها همراهی مردم هم نکته بسیار مهمی است و اگر همراهی از سوی مردم صورت نگیرد طبیعتا توفیقی در اجرای محدودیت‌ها نخواهیم داشت.

توکلی تاکید کرد: با اضافه شدن متغیرهایی مانند سرما، آنفلوانزا، عدم رعایت مردم و... وقوع مرگ‌های ۴ رقمی دور از انتظار نخواهد بود و ممکن است این اتفاق هم بیفتد.

وی در خاتمه درباره جهش‌های احتمالی ویروس کرونا، افزود: مورد ثابت‌ شده‌ای وجود ندارد اما شواهد بر این منوال است که ویروس تغییر رفتار داده است اما این موضوع هنوز ثابت نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۹:۳۶

۱-محدودیت ها باید بیش از دو هفته باشد و برخلاف جمله رایج مسئولین دال بر اینکه در صورت کاهش شیوع بر اثر محدودیت ها ، این محدودیت ها کاهش خواهند یافت ، برعکس باید محدودیت ها در صورت کاهش شیوع ، بطور تصاعدی افزایش یابند ، تا ریشه ویروس خشک شود. چون در اثر کاهش محدودیت ها در پایان مدت دوهفته ، مجددا ویروس قدعلم خواهدکرد.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۹:۳۹

افزایش میزان تست گیری نباید منجر به ازدحام افراد برای تست گیری شود ، چون این ازدحام خود باعث افزایش شیوع می شود. ضمنا آیا به دقت این تست های سریع اطمینانی هست که افزایش تعداد آنها را توجیه پذیر کند ؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۹:۴۷

افراد بسیاری در بخش های ضروری مختلف مانند مخابرات ، آب ، برق ، گاز، ....و غیره ماهیت شغلشان طوری است که مجبور به ترددهای دوره ای بین استانی هستند. برای این افراد باید سریعا مجوز لازم برای سفرهایشان صادر شود تا از سرگردانی آنها در جاده ها ، پایانه های مسافربری و فرودگاهها جلوگیری گردد. چون این قبیل سرگردانی ها خود از دلایل اصلی شیوع کروناست....بعضی سازمانها در مورد این قبیل کارکنان خود بی تفاوت هستند .....

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۱۰:۱۲

طرح شهیدسلیمانی فی نفسه طرح خوبی است ، اما نه در شرایط فعلی. بهترین زمان برای اجرای این طرح زمانی است که کنترل نسبی بر بیماری در جامعه وجود داشته باشد ، و این زمان چیزی نیست جز پایان زمان محدودیت ها یا در خلال آن. در شرایط فعلی با توجه به شدت این بیماری، اجرای این طرح با توجه میزان زیاد آیتم های آن مثل شناسایی ، تست ، مراقبت ، قرنطینه افراد هدف ، که تعداد انها یک میلیون نفر برآورد شده ، میتواند نوعی شلوغی و ازدحام و اشتباه ایجاد کند که در تعارض با اهداف اولیه طرح میباشد و شاید بطورناخواسته به افزایش شیوع بینجامد ، البته با قید احتمالا...

avatar

مجددا یاداوری مینمایم تصور اینکه بعد از کنترل نسبی اوضاع و کاهش آتی بیماری ناشی از محدودیتها ، باید این محدودیت ها کاهش یابد ، اشتباهی مهلک است. چون بر اثر کاهش محدودیتها دوباره ویروس جان تازه ای میگیرد . شیوع مجدد ، و روز ازنو روزی از نو.... اتفاقا باید بعداز کاهش بار بیماری ناشی از محدودیتها ، این محدودیت ها با شدت ادامه یابند تا ریشه ویروس خشک شود.... به تجربه ووهان نگاه کنید .....