• دوشنبه / ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99100100519
  • منبع : نمایندگی همدان

انتقاد رئیس کمیسیون اقتصاد شورا:

اعتقاد به سرمایه‌گذاری در همدان وجود ندارد

اعتقاد به سرمایه‌گذاری در همدان وجود ندارد

ایسنا/همدان رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان گفت: اعتقادی به سرمایه‌گذاری در همدان وجود ندارد یا اینکه بسیار ضعیف و کم اهمیت است.

حسین قراباغی در جلسه کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورا که با حضور هیئت مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری همدان برگزار شد، اظهار کرد: متأسفانه در استان همدان برای سرمایه گذاری اهمیتی قائل نمی شود به گونه‌ای که حتی تشکیل سازمان سرمایه‌گذاری در شهرداری تنها در حد رفع تکلیف بوده چراکه این سازمان به ۳۲ نفر نیروی کار نیاز دارد در حالیکه هم اکنون تنها با پنج نیروی انسانی اداره می‌شود که نشان‌دهنده بی‌توجهی و بی‌اعتقادی به سرمایه‌گذاری است.

وی با اشاره به تدوین سیاست‌های بودجه‌ای کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورا، بیان کرد: همانگونه که پروژه ها به پیوست فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیاز دارند، ضروری است در تدوین بودجه نیز به این پروژه ها توجه شود.

قراباغی همچنین با اشاره به نامگذاری یکی از معابر شهر بم به نام همدان یادآور شد: بزرگترین بلوار جدید شهر تاریخی بم به نام «همدان» و متعاقب آن نیز در همدان بلوار الوند به نام «بم» نامگذاری شد که این اقدام در راستای خواهرخواندگی این دو شهر بوده است.

به گفته رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان، خواهرخواندگی شهرهای بم و همدان تنها در حد قرارداد، شعار و کار تبلیغاتی باقی نمانده و هم اکنون به سرانجام رسیده است.

قراباغی در ادامه با اشاره به فعالیت انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان در راستای معرفی همدان در سطح کشور، گفت: با توجه به اقدامات و تلاش این انجمن شاهد تغییر و تحولات ملموسی در حوزه گردشگری استان هستیم.

وی برگزاری انجمن صنفی راهنمایان گردشگری به صورت ویدئوکنفرانس طی یک سال اخیر در راستای پیگیری و رفع مشکلات حوزه گردشگری استان را ارزشمند دانست و اظهار کرد: پیگیری‌های این صنف نشان‌دهنده پویا بودن آن بوده و اقدام انجمن، قابل قدردانی است.

حمایت از سرمایه گذار در همدان فقط در حد شعار است

نایب رئیس شورای شهر همدان نیز با اشاره به اینکه متأسفانه در استان همدان سرمایه گذاری ها به دلایل مختلف و بی منطق رد یا ابطال می‌شوند گفت: موانع سرمایه‌گذاری در همدان مانع پیشرفت و توسعه پایدار استان شده است.

ابراهیم مولوی با بیان اینکه هنوز موضوع جذب سرمایه گذار در استان جدی گرفته نشده است و سرمایه گذاران در بروکراسی اداری سرگردانند، افزود: اینکه جواب استعلام سرمایه‌گذار بیش از چندین ماه یا بیش از یک سال به طول انجامد، بی توجهی به مقوله اشتغال و رونق اقتصادی استان را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه همدان استان صنعتی نیست، افزود: ایجاد اشتغال در این استان به راحتی مقدور نیست بنابراین نباید اجازه اخلال در مسیر سرمایه‌گذاری داده شود چراکه سرمایه‌گذاری موتورمحرکه توسعه‌پایدار است.

مولوی با اشاره به اینکه هدف ما در حمایت از سرمایه‌گذار، دور کردن دغدغه از خانواده‌ها و ایجاد امید در جوانان تحصیلکرده با رونق اشتغال است، یادآور شد: متأسفانه در استان همدان حمایت و تکریم سرمایه‌گذار در حد شعار باقی مانده است.

وی داشتن تفکر و نگاه توسعه‌ای را از عوامل تحقق رونق اقتصادی برشمرد و اضافه کرد: دستگاه های مرتبط ‌با حمایت و جذب سرمایه‌گذار باید به این بیندیشند که آرامش جامعه در موقعیت و نقش دادن به انسان‌ها حاصل خواهد شد و این زمانی محقق می شود که کارآفرینان و سرمایه‌‍‌گذاران به عنوان فعالان اقتصادی جامعه مورد توجه و حمایت واقعی قرار گیرند و برای تحقق امر سرمایه‌گذاری خط vip  ایجاد شود.

مولوی اضافه کرد: مسئولان در همدان تنها شعار دفاع از سرمایه گذار می‌دهند و در عمل چیزی دیده نمی شود به گونه ای که متأسفانه بدون گفت‌وگو و شنیدن سخنان سرمایه‌گذاران این فعالان اقتصادی را رد کرده  و اجازه سرمایه‌گذاری در استان به آنها داده نمی شود که نمونه‌های زیادی از این گونه سرمایه‌گذاران که از همدان فراری داده شده‌اند، قابل بیان است.

لزوم برنامه‌ریزی دقیق در اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان نیز با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق و کارشناسی شهرداری در اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری، گفت: در صورت تخصیص بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران باید پیوست‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی نیز مدنظر قرار گیرد.

رضوان سلماسی با انتقاد از اینکه متأسفانه آسیب‌های بعضی از پروژه‌ها بعد از اجرا مشخص می‌شود، یادآور شد: با توجه به اینکه تخفیفات و تسهیلات ارائه شده به سرمایه‌گذاران و اجرای پروژه‌ها از حق عامه مردم تأمین می‌شود، لازم است مطالعات دقیق و مناسبی قبل از آغاز پروژه انجام شود.

وی به ظرفیت‌های تأثیرگذار گردشگری استان به ویژه شهر همدان در جذب گردشگران و سرمایه‌گذاران اشاره کرد و گفت: با برنامه‌ریزی و مدیریت مناسب می‌توانیم میزبان مهمانان و گردشگران استان‌های همجوار باشیم چراکه اصلاح نگاه مدیریتی و توجه به حوزه گردشگری، رونق و توسعه اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.

همبستگی بین ادارات برای حوزه گردشگری وجود ندارد

رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان همدان هم به بیان مشکلات حوزه گردشگری پرداخت و گفت: متأسفانه به کارگیری مدیران متخصص در حوزه تخصصی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باعث بی ‌توجهی و آسیب به این حوزه شده است.

مهرداد ضیایی‌مهر با اشاره به شرایط کنونی با شیوع ویروس کرونا و آسیب های آن به حوزه گردشگری، اظهار کرد: در کمتر استانی برنامه‌ای برای پساکرونا برای رفع مشکلات و دغدغه‌های حوزه گردشگری تدوین شده است و استان همدان نیز از این موضوع مستثنی نیست.

وی با بیان اینکه هیچ گونه همبستگی بین ادارات استان برای اقدامات حوزه گردشگری وجود ندارد، افزود: رایگان کردن احداث هتل در راستای حمایت از سرمایه گذاران و رونق صنعت گردشگری توسط شورای شهر همدان در دوره‌های چهارم و پنجم اقدام ارزشمندی بود و این‌گونه اقدامات می‌تواند در رونق صنعت گردشگری و اقتصاد استان تأثیرگذار باشد.

ضیایی مهر در پایان گفت: اگر ما ادعای پایتخت تاریخ و تمدن کشور را داریم و جزء پنج استان گردشگری کشور هستیم، باید به مشکلات این حوزه نیز بپردازیم به ویژه در حال حاضر و شرایط شیوع ویروس کرونا می‌توانیم از این فرصت برای رفع مشکلات برای پساکرونا استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha