• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99100704881
  • خبرنگار : 50378

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان:

زیرساخت‌های تولید در مقیاس کوچک‌تر در کشور ما فراهم نیست

زیرساخت‌های تولید در مقیاس کوچک‌تر در کشور ما فراهم نیست

ایسنا/خراسان رضوی یک شرکت دانش‌بنیان گفت: در کشور ما بسیاری از زیرساخت‌های تولید در مقیاس کوچک به عنوان مثال ورود یک استارت‌آپ در بحث سخت‌افزار فراهم نیست و فراهم کردن قطعات مختلف یا تولید برخی از موارد در اسکیل پایین در حال حاضر بزرگ‌ترین چالش برای شرکت ما محسوب می‌شود.

حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این شرکت دانش‌بنیان که در سال ۹۷ تاسیس شده است، محصولاتی در حوزه توان‌بخشی تولید می‌کند که به طور ویژه برای بیماران پارکینسونی، قاشقی خاص طراحی کرده و تولیدش را انجام می‌دهد.

وی افزود: اولین نمونه از این محصول در بازار عرضه شده، پس از آن به تولید در حجم بالاتر از آن پرداختیم و در حال حاضر در این بخش هستیم که در اسکیل بالاتری تولید کنیم و بتوانیم در کشورهای دیگر فروش داشته باشیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: محصول تولید ما هنوز به صورت انبوه تولید نشده و در حال حاضر به صورت نیمه صنعتی است، محصولات این شرکت در بازار به صورت سفارشی وجود دارد به این صورت که از مشتری سفارش قبول کرده و محصول را تولید می‌کنیم.

حسینی در خصوص تعداد افراد مشغول در این شرکت و تخصص‌های آن‌ها ابراز کرد: در حال حاضر هشت نفر در حوزه‌های مکانیک، برق، مهندسی پزشکی و علوم اعصاب در این شرکت در حال فعالیت هستند.

وی در مورد مشکلات مسیر کار خود تشریح کرد: مسائل زیادی وجود دارد، اما یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که ایجاد شد، برای ما بحث کرونا بود و به واسطه تغییراتی که در مرزها و... به وجود آورد مقداری در تامین مواد اولیه و قطعات به مشکل برخوردیم و همزمان با آن تغییرات ارزی که رخ داد نیز بحث تامین ما را دچار مشکل کرد و روندی که برای تولید انبوه در انتظار داشتیم اتفاق نیفتاد و برنامه‌هایمان تغییر کرد.

مدیرعامل شرکت فن‌آسا اضافه کرد: البته شرکت ما از این فرصت استفاده کرد و در همین زمان مقداری تغییرات در محصول ایجاد کردیم، این تغییرات شامل نوآوری‌هایی می‌شود که بعدها در بحث تولید انبوه بسیار به فروش محصولمان کمک خواهد کرد و مفیدتر خواهد بود؛ در کل نمی‌توان گفت که از برنامه عقب مانده‌ایم، اتفاقا این شرایط باعث شد که چند قدم هم به جلو حرکت کنیم. 

حسینی ادامه داد: اما از همان ابتدا یکی از مهم‌ترین مسائل موجود این بود که در کشور ما خیلی زیرساخت‌های تولید در اسکیل کوچک به عنوان مثال ورود یک استارت‌آپ در بحث سخت‌افزار فراهم نیست، حال فراهم کردن قطعات مختلف یا تولید برخی از موارد در اسکیل پایین در حال حاضر بزرگ‌ترین چالش برای ما محسوب می‌شود که به شکلی با یک نوآوری آن را برطرف کردیم.

وی در خصوص تولید انبوه محصول این شرکت عنوان کرد: ما تولید انبوه را گام به گام جلو می‌بریم و اینگونه نیست که بخواهیم به صورت پله‌ای و سریع این اتفاق را رقم بزنیم، هرچند امیدوارم که تا دو سال آینده بتوانیم تولید انبوه داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت فن‌آسا در خصوص حمایت‌های مورد نیاز در این حوزه گفت: در حقیقت از همان ابتدا هم رویکردمان این بود که وابسته و به دنبال حمایت‌ها نباشیم و هر چیزی که از توانمان برمی‌آید را خودمان انجام می‌دهیم. 

حسینی در مورد روش‌های تامین مالی شرکت ابراز کرد: در حال حاضر سرمایه‌گذاری خطرپذیر را جذب کرده‌ایم و از طریق این سرمایه‌گذار فعلا کارها را پیش می‌بریم و اگر قوانین مشکلی ایجاد نکنند بحث حمایت را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد. 

وی گفت: برای مثال در خصوص قوانین نیز می‌توان به قانون‌هایی که اداره مالیات برای شرکت‌های بزرگ تصویب کرده اشاره کرد که در بیشتر مواقع شرایط شرکت‌های کوچک و استارت‌آپی در این قوانین مورد توجه قرار نگرفته است.

مدیرعامل شرکت فن‌آسا ادامه داد: البته قانون‌های نوآورانه‌ای نیز در دست تدوین است که اگر تصویب شود برای شرکت‌های کوچک بسیار کمک کننده خواهد بود، امیدوارم تا زمانی که این قوانین تصویب و به اجرا گذاشته می‌شوند در ایران نیز مسائل حل شوند.

حسینی درخصوص شرایط اشتغال‌زایی این شرکت اظهار کرد: ما به صورت غیرمستقیم اشتغال‌زایی زیادی را فراهم خواهیم کرد، ما سعی می‌کنیم تولید را تا حد زیادی به صورت برون‌سپاری پیش بریم تا کار اسکیل‌پذیر و مقیاس‌پذیر باشد. اشتغال‌زایی به صورت مستقیم هم اگر برخی از موارد مد نظر ما اتفاق بیفتد، تعداد افرادی که در این شرکت مشغول به کار خواهند شد بیشتر می‌شود و زمانی که بحث تولید و فروش افزایش پیدا کند اشتغال‌زایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha