• شنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99110402454
  • خبرنگار : 50210

روستاهای نظم‌آباد و حسین‌آباد بغدادی اراک نیازمند طرح کالبدی

روستاهای نظم‌آباد و حسین‌آباد بغدادی اراک نیازمند طرح کالبدی

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: با توجه به حجم تقاضاهای سرمایه گذاری و گردشگری، باید برای روستاهای نظم آباد و حسین‌آباد بغدادی اراک، طرح کالبدی تعریف شود.

مهدی زندیه وکیلی چهارم بهمن ماه در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اظهار کرد: کارگروه به دنبال طرح های گردشگری است، اما نمی خواهد پروژه ای شروع شود که بخش عمده ای از آن به تسهیلات بانکی وابسته باشد و سرمایه گذار باید اعتبار لازم را در قالب آورده شخصی در اختیار داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم تدوین طرح کالبدی ویژه روستای نظم آباد اراک، گفت: تقاضا برای سرمایه گذاری در این روستا بسیار زیاد است و لازم است که با اختصاص اعتباری به منظور تدوین طرح کالبدی روستا اقدام شود.

زندیه وکیلی گفت: در هیچ زمینه ای خارج از محدوده روستا اجازه ساخت و ساز داده نمی شود ولی در حوزه گردشگری مجوز می دهیم و ناخواسته همه تقاضاها به سمت گردشگری سوق می یابد. باید این ادعاها سنجش شود و اگر ساخت و ساز صورت نگرفت باید اهرم هایی را برای برخورد در اختیار داشته باشیم، از طرفی باید سفره خانه های حسین آباد دارای مجوز شوند تا در صورت تخلف برخورد مناسب با آنها صورت گیرد و این روستا هم نیازمند طرح کالبدی است.

وی اظهار کرد: ما در روستای نظم آباد نیازی به هتل نداریم و باید با پروژه های سرمایه گذاری احداث هتل در این روستاها مخالفت کرد.

معاون استاندار مرکزی با بیان اینکه امروز هر متر زمین در این روستا ۶ میلیون تومان است، اما اغلب سرمایه گذاران اراضی در اختیار دارند که ارزش ندارند، گفت: با دریافت مجوزهای گردشگری و احداث هتل و هتل آپارتمان و معافیت عوارض، عملا قیمت این اراضی به قیمت روز روستا می رسد و همین امر مجال را برای تخلفات احتمالی فراهم می کند و در بحث نگهداری این هتل آپارتمان تردید وجود دارد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه ۲۱ پروژه گردشگری مورد بحث قرار گرفت که با احداث هتل سه ستاره با سرمایه ۵۱۱۱ میلیارد ریال و ۳۰ نفر اشتغالزایی، هتل یک ستاره با هشت میلیارد ریال اعتبار و ۵ نفر اشتغال در روستای کهک تفرش، احداث اقامتگاه بومگردی در روستای الویجان با ۱۳ میلیارد ریال اعتبار و ۳ نفر اشتغال و اقامتگاه بومگردی در روستای ورده زرندیه با ۱۰ میلیارد ریال سرمایه و ۴ نفر اشتغال، احداث مجتمع گردشگری عمومی در جاده سد الغدیر ساوه با ۱۴۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۲۳ فرصت شغلی، سفره خانه روستای بالقلو با ۴۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۱۴ نفر اشتغال، احداث مجتمع گردشگری عمومی جاده یل آباد با ۴۶ میلیارد ریال اعتبار و ۲۱ نفر اشتغالزایی، ایجاد تاسیسات اقامتی در جاده نورعلی بیگ ساوه با ۹۷۸ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۱۴۰ نفر اشتغال، احداث سفره خانه سنتی دلیجان با ۱۵ میلیارد ریال اعتبار و ۶ فرصت شغلی، احداث مجتمع گردشگری با ۲۱۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۲۴ نفر اشتغالزایی در روستای آب دنبه محلات، مرکز تفریحی، سرگرمی و گردشگری روستای ریحان در خمین با ۴۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۱۷ نفر اشتغال، احداث هتل سه ستاره با ۵۶ میلیارد ریال سرمایه، سفره خانه سنتی با اعتبار ۲۴ میلیارد ریال و ۶ فرصت شغلی، سفره خانه سنتی با ۲۱ میلیارد ریال سرمایه و ۲۱ نفر اشتغالزایی، سفره خانه با سرمایه ۱۲ میلیارد ریالی و ۶ نفر اشتغال در روستای نظم آباد اراک و مجتمع گردشگری عمومی در روستای حسین آباد بغدادی با ۵۶ میلیارد ریال اعتبار و ۱۰ نفر اشتغال به تصویب رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha