• جمعه / ۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99120805573
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

امام جمعه بیرجند:

انتخاب در تمام مراحل زندگی باید از روی عقل باشد تا تقوا حاصل شود

انتخاب در تمام مراحل زندگی باید از روی عقل باشد تا تقوا حاصل شود

ایسنا/خراسان جنوبی امام جمعه بیرجند گفت: وقتی بی‌توجهی می‌کنید در انتخابات و انتخابتان با معیار، مشورت و از روی عقل نیست و از روی احساسات انجام می‎شود متاسفانه انجام وظیفه عقلانی و با تقوا رعایت نمی‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی، امروز جمعه ۸ اسفند در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند ضمن تبریک سالروز ولادت امام علی(ع) اظهار کرد: راه خوب و بد را انسان انتخاب می‌کند و امام علی(ع) جریانی است که باید انتخاب شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: خلقت انسان در این ویژگی نهفته است که هر لحظه باید از بین صدها راه یکی را انتخاب کند و انتخاب بین علی و معاویه به دست خود انسان است لذا ما با حسن انتخاب یا با شر انتخاب خودمان مسئول اوضاع جامعه هستیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان ‌جنوبی بیان کرد: خداوند در قرآن کریم در آیه مباهله از حضرت علی(ع) به جان پیامبر تعبیر می‌کند و آن قدر درخصوص فضایل آن حضرت در هر مقطع از تاریخ، بزرگان تاریخ حرف دارند که شخصیت ایشان برای همه شناخته شده است.

وی با بیان اینکه حضرت علی (ع) پیشوای همه ماست و در عمل باید به آن حضرت اقتدا کنیم، افزود: بسیاری از مشکلاتی که در جامعه داریم و بسیاری گلایه دارند، اما باید ببینیم همین کار را چه کسی کرد؛ خودمان کردیم، انقلاب کردیم خودمان را از شر استعمار ۲۰۰ ساله نجات دادیم ولی زمانی که قصد انتخاب داریم باید انتخاب ما معیار داشته باشد.

امام جمعه بیرجند افزود: وقتی بی‌توجهی می‌کنید در انتخابات و انتخابتان با معیار، مشورت و از روی عقل نیست و از روی احساسات انجام می‎شود متاسفانه انجام وظیفه عقلانی و با تقوا رعایت نمی‌شود.

عبادی اظهار کرد: انسان اشرف مخلوقات است و همه در خدمت او هستند لذا خداوند انسان را فاعل مختار قرار داده است و زندگی دنیوی و اخروی خود را باید با اراده خود بسازد.

وی گفت: مشکلات جامعه ناشی از تفهیم نشدن اصول دین است و سرنوشت انسان بر عهده خود اوست تا بتواند سرنوشت خود را به خوبی رقم بزند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی یادآور شد: اگر انسان بی‌توجهی کند، مقدماتی را فراهم می‌کند که براساس آن مقدمات، جبری وارد جریان ظلم می‌شود و ما گاهی خودمان به دست خودمان وارد یک جبر اجباری می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: باید قبل از ورود به جبر اجباری براساس معیار عقلی و منطقی مسیر خود را براساس اختیار انتخاب کنیم؛ ما وقتی آرمان و مطلوبی داریم باید دنبال علت آن برویم و نمی‌شود دنبال جهل رفت و میوه علم چید؛ ما هر محصولی می‌خواهیم باید دنبال علت خاص آن برویم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha