مديرعامل شرکت شرکت آبفای شهری استان سمنان از آغاز عملیات اجرایی احداث مخازن 2000 مترمکعبی شاهرود و 1000 مترمکعبی شهر بسطام خبر داد.
به گزارش ایسنا-منطقه سمنان دکتر طاهری اظهار کرد: هدف از اجراي اين طرحها افزایش حجم ذخیره آب شرب این شهرها و تکمل زونبندي شبکه توزيع آب شرب در اين دو شهر است .
وی ادامه داد: اين دو پروژه از مصوبات طرحهاي دور دوم سفر رئيسجمهور و هيات دولت به استان سمنان است .
طاهری با بیان اینکه در مجموع عمليات اجرايي 16 مخزن در استان سمنان شروع شده افزود: برخی از این پروژهها و از جمله احداث مخزن آب شاهرود در حال تکميل است .
مديرعامل شرکت شرکت آبفای شهری استان با بیان اینکه ساخت مخزن دو هزار مترمکعبي سرچشمه شاهرود با اعتبار مصوب 18 ميليارد ريال آغاز شده خاطرنشان کرد: قرار است که این پروژه طی هشت ماه احداث و به بهرهخبرداری برسد.
طاهري با بیان اینکه80 هزار مشترک آب در شهر شاهرود وجود دارد تصريح کرد: براساس استاندارد هفتدهم باید در این شهر حدود 58 الي 60 هزار مترمکعب آب ذخيره داشته باشيم که در حال حاضر 54 هزار مترمکعب مخزن در مدار بهره برداری است .
وی با بیان اینکه با احداث اين مخزن در شاهرود به استاندارد لازم دست پيدا خواهيم کرد افزود: علاوه بر مخزن2000 مترمکعبی شاهرود ساخت مخزن يک هزار مترمکعبي شهر بسطام به همراه تأسيسات جانبي و خطوط انتقال ورودي و خروجي با اعتبار 29 ميليارد ريال آغاز شد که قرار است اين طرح نیز ظرف 10 ماه آینده به بهرهبرداري برسد .
نظرات