• سه‌شنبه / ۴ تیر ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-40608

چاره‌جویی برای ۷۹۱ واحد مشکل‌دار استان/ پرداخت ۸۷درصد از سهم تسهیلات رونق تولید سمنان

چاره‌جویی برای ۷۹۱ واحد مشکل‌دار استان/ پرداخت ۸۷درصد از سهم تسهیلات رونق تولید سمنان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: تا کنون بیش از ۸۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در استان سمنان پرداخت شده است .

به گزارش ایسنا-منطقه سمنان ، بهروز اسودی در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اعلام این خبر افزود: تا کنون ۷۴۹ واحد تولیدی استان بالغ بر هشت‌هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید دریافت کرده‌اند .

وی با اشاره به پرداخت بیش از ۸۷ درصد از سهم استان در تسهیلات رونق تولید، ادامه داد: از مجموع تسهیلات پرداخت شده به واحدهای تولیدی استان ۱۴۰ واحد به ارزش ۷۳۵۰ میلیارد  ریال مربوط به بخش صنعت و ۶۰۹ واحد به ارزش یک‌هزار و 260 میلیارد ریال مربوط به بخش کشاورزی است .

وی افزود: در جلسات کمیته بررسی تسهیلات و تامین مالی بنگاه‌های تولیدی استان پرونده یک‌هزار و ۳۰۷ واحد تولیدی متقاضی تسهیلات بررسی و به بانک‌های عامل جهت دریافت تسهیلات معرفی شده است که پرونده ۲۱۵ واحد تولیدی متقاضی جهت پرداخت تسهیلات به ارزش حدود ۸ هزار میلیارد ریال در حال بررسی و عقد قرارداد است .

رئیس سازمان صنعت،  معدن و تجارت استان سمنان افزود:  از ۱۴۰ واحد صنعتی دریافت کننده تسهیلات رونق تولید توسط کمیته پایش ، نظارت صورت گرفته که با پرداخت تسهیلات به این واحدها ، ۲۹۵ فرصت شغلی جدید ایجاد شده است که ۷۸ درصد از اشتغال تعهد شده در این واحدها محقق شده است .

اسودی با اشاره به دیگر دستور کار این نشست گفت: در این جلسه نیز با تصمیم اعضای کارگروه با معرفی ۱۱ واحد تولیدی دیگر به بانک‌های عامل جهت دریافت تسهیلات به رقم ۸۹۶ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۷۰ نفر موافقت شد .

دبیر کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان همچنین از بررسی مشکلات ۷۹۱ واحد تولیدی مشکل‌دار در جلسات این کارگروه خبر داد و تصریح کرد: در آخرین دستور کار این نشست مشکلات بانکی ، تامین اجتماعی و زیربنایی سه واحد تولیدی کیان شکلات کیمیا ، متالوژی اسپوتا و آزاد بال شرق بررسی شد .

رئیس سازمان صنعت،  معدن و تجارت استان سمنان خاطرنشان کرد: یک‌هزار و ۸۰۱ مصوبه در جهت رفع موانع تولید استان به تصویب اعضای کارگروه رسیده است که ۴۲ درصد مصوبات مربوط به امور بانکی و تسهیلات،  ۱۷ درصد مربوط به امور زیر بنایی ، ۱۶ درصد مربوط به امور مالیاتی،  ۱۱ درصد مربوط به تامین اجتماعی و ۱۴ درصد نیز مربوط به سایر می باشد که ۷۱ درصد این مصوبات اجرایی شده است .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha