• یکشنبه / ۹ تیر ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-40633

فرمانده جدید نیروی انتظامی استان سمنان معارفه شد

فرمانده جدید نیروی انتظامی استان سمنان معارفه شد

در آیینی با حضور جانشین فرماندهی ناجا، نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار سمنان و شماری از مسوولان نظامی و انتظامی فرمانده جدید نیروی انتظامی استان سمنان معارفه شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، در این آیین که با حضور سردار ایوب سلیمانی جانشین ناجا و آشناگر استاندار، معاون سیاسی امنیتی استاندار، نماینده سمنان در مجلس و...برگزار شد ضمن تجلیل از خدمات حدودا چهار ساله سردار روح‌الامین قاسمی، سرهنگ حسنی به عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی استان سمنان معرفی شد.

سرهنگ حسنی ، فرمانده جدید نیروی انتظامی استان سمنان در این آئین ضمن تاکید بر تداوم برنامه‌های نیروی انتظامی در سالیان اخیر وعده داد: در دوران فرماندهی خود در این استان به پرسنل و نیروی انسانی توجه ویژه کند.

وی از جدیت پلیس در برخورد با متخلفین خبر داد و خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در جهت احقاق حق مردم کوتاهی نخواهد کرد و دست متجاوزین به حقوق مردم را قطع می کند .

حسنی از پلیس به عنوان نیروی در رکاب ولایت نام برد و گفت: اگر می خواهیم نیروهایی جهادی و در رکاب ولایت باشیم باید از جان خود برای خدمت به مردم مایه بگذاریم.

فرمانده جدید نیروی انتظامی استان سمنان به تمجید از خدمات سردار قاسمی در دوران چهارساله خدمت در نیروی انتظامی استان پرداخت و گفت: در اتاق فرمانده انتظامی استان در همه این چهار سال به روی همه مردم باز بود.

به گزارش ایسنا- سرهنگ حسنی پیش از این جانشین فرماندهی انتظامی استان سمنان بوده است. همچنین سردار قاسمی ، فرمانده سابق نیروی انتظامی استان سمنان اخیرا به عنوان فرمانده انتظامی گلستان منصوب شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha