• شنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400052316208
  • خبرنگار : 50165

در معاملات هفته گذشته؛

فروش از خرید در بورس زنجان بیشتر شد

فروش از خرید در بورس زنجان بیشتر شد

ایسنا/زنجان مدیرعامل بورس منطقه‌ای زنجان گفت: ۴۷ درصد معاملات این منطقه طی هفته گذشته به خرید و ۵۳ درصد نیز به فروش سهام اختصاص داشت.

اصغر نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به معاملات این منطقه در هفته منتهی به ۲۰ مرداد، اظهار کرد: در هفته گذشته ۱۲۵ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۶۸۶ سهم و حق تقدم سهام در بورس منطقه زنجان داد و ستد شد.

وی افزود: مجموع ارزش معاملات بورس منطقه زنجان در هفته گذشته (۱۶ تا ۲۰ مرداد) بیش از ۱۱۲۱ میلیارد و ۸۹ میلیون و ۷۳۲ هزار ریال بود که ۶ درصد نسبت به هفته ماقبل، رشد یافته است.

این مسئول در رابطه با خرید و فروش انجام‌ شده، ادامه داد: ارزش سهام خریداری‌ شده در این مدت بیش از ۵۲۷ میلیارد و ۵۵۳ میلیون و ۴۷۵ هزار ریال و ارزش سهام فروخته‌ شده نیز بیش از ۵۹۳ میلیارد و ۵۳۶ میلیون و ۲۵۶ هزار ریال بود.

مدیرعامل بورس منطقه‌ای زنجان تصریح کرد: ۴۷ درصد معاملات این منطقه در هفته گذشته به خرید و ۵۳ درصد نیز به فروش سهام اختصاص داشت. این معاملات توسط ۲۳ کارگزار دارای استیشن معاملاتی (ایستگاه یا هسته مرکزی معاملات) بورس منطقه‌ای زنجان انجام شده است.

نجفی با اشاره به معاملات بورس منطقه زنجان در هفته ماقبل (۹ تا ۱۳ مردادماه) خاطرنشان کرد: در این مدت ۱۴۴ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۵۳۵ سهم و حق تقدم سهام در مجموع به ارزش بیش از ۱۰۶۲ میلیارد و ۵۸۵ میلیون و ۷۲۸ هزار ریال در این منطقه داد و ستد شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha