• چهارشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400071409141
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

سایه سنگین سرمایه‌گذاران ورزشی در چهارمحال و بختیاری

سایه سنگین سرمایه‌گذاران ورزشی در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: از سالیان گذشته قرار است بخش خصوصی در بحث ورزش سرمایه‌گذاری لازم را انجام دهد که متاسفانه همواره این استان مغفول واقع شده و کسی حاضر به سرمایه‌گذاری نیست و تاکنون شخصی به عنوان سرمایه‌گذار حضور پیدا نکرده است.

علی تشنیزی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وجود منابع طبیعی گردشگرپذیر در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: بستر گردشگری ورزشی و جذب توریست ورزشی در چهارمحال و بختیاری به نسبت سایر استان‌های کشور در این استان فراهم است و فوق‌العاده با گردشگری ورزشی هم‌خوانی دارد، ولی متاسفانه سرمایه‌گذاری‌هایی در این راستا صورت نگرفته است.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری افزود: باتوجه به منابع طبیعی در اختیار و رودخانه‌های فراوان، حدود ۶۴ کیلومتر از مسیر رودخانه زاینده‌رود، امکان انجام هرگونه فعالیت ورزشی برای جذب توریست ورزشی را دارد، از طرفی وجود غارهای متعدد برای غارنوردی، کوه‌های سر به فلک کشیده برای کوهنوردی، موجب شده ورزشکارانی از سراسر جهان از منابع موجود استان استفاده کنند.

وی با اشاره به ورزش‌های درآمدزا از جمله بانجی جامپینگ، رفتینگ و پاراگلایدر، ادامه داد: این ورزش‌ها تاثیر بسزایی در جذب توریست دارند، اما متاسفانه در هیچ‌یک از ورزش‌ها کمترین سرمایه‌گذاری صورت نگرفته است، از طرفی همواره در بحث ورزش، مشکل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی وجود دارد که نبود اعتبار در بخش دولتی  یا نبود تمایل برای سوق دادن اعتبارات به این سمت موجب شده که شاهد سرمایه‌گذاری در این بخش نباشیم، همچنین بخش خصوصی زمانی که قصد دارد سرمایه‌گذاری انجام دهد با مشکلات بسیار عدیده از جمله بروکراسی اداری مواجه می‌شود و یا در ابتدا سرمایه‌گذار جذب شود، اما زمانیکه در دل کار قرار می‌گیرد و با مشکلات بسیار از جمله تخصیص زمین، تسهیلات بانکی و ... مواجه می‌شود، از این کار کناره‌گیری می‌کند.

تشنیزی بیان کرد: به طور مثال، در ورزش رفتینگ ظرفیت ایجاد ۵۰ باشگاه توسط بخش خصوصی در رودخانه‌های مختلف استان از جمله شهرستان‌های اردل، لردگان، کیار و سامان وجود دارد که بخش خصوصی سرمایه‌گذاری لازم را در حد تامین و تهیه تجهیزات موردنیاز انجام می‌دهد، ولی علاوه بر آن زیرساخت‌هایی برای مدیریت آن‌ها وجود دارد که متاسفانه نبود زیرساخت‌ها، مشکلات فرهنگی و فنی را ایجاد کرده است.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: باید ساز و کار مناسب برای ورزش‌های درآمدزا، از سوی دولت انجام شود، مثلا ایستگاه‌های متعدد برای کنترل قایق‌ها در مسیر رودخانه‌هایی که قرار است باشگاه ایجاد شود، احداث شود.

وی با بیان اینکه حواشی در ورزش، زمانی ایجاد می‌شود که سازماندهی و ساماندهی مناسبی بر روی زیرمجموعه‌ها صورت نگیرد، تصریح کرد: زمانی که زیرمجموعه‌ها کنترل و ساماندهی شوند، به راحتی می‌توانیم آن‌ها را مدیریت و کنترل کنیم، اما زمانیکه ساز و کار و زیرساخت استقرار در محل، نیروی انسانی و بودجه و ایستگاه مخصوص را نداشته باشیم، بستر مخصوص فراهم نمی‌شود.

تشنیزی با اشاره به اینکه ۹۷ درصد زیرساخت‌های ورزشی به دلیل نبود بودجه دولتی تعریف نشده است، خاطرنشان کرد: سال‌هاست که قرار است بخش خصوصی در بحث ورزش سرمایه‌گذاری لازم را انجام دهد که متاسفانه همواره چهارمحال و بختیاری مغفول واقع شده و کسی حاضر به سرمایه‌گذاری نیست و تاکنون شخصی به عنوان سرمایه‌گذار حضور پیدا نکرده است، بنابراین اگر منتظر بمانیم شاید زمان زیادی طول بکشد تا بخش خصوصی ورود کند، این در حالی‌ است که باید اعتباراتی دولتی به این امر اختصاص داده شود، یعنی راهی جز اینکه اعتبارات نه چندان زیاد اختصاص داده شود، نیست تا پایه کار انجام و تکمیل و اداره‌کردن آن به بخش خصوصی واگذار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha