• چهارشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400081914936
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

معاون دانشگاه علوم پزشکی:

۶۱.۳ درصد جمعیت چهارمحال و بختیاری کامل واکسینه شده‌اند

۶۱.۳ درصد جمعیت چهارمحال و بختیاری کامل واکسینه شده‌اند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: تاکنون ۸۰.۱ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال چهارمحال و بختیاری دوز اول واکسن و ۶۱.۳ درصد جمعیت نیز هر دوز دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

سید راشد جزایری ۱۹ آبان‌ماه در جلسه قرارگاه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تاکنون یک میلیون و ۴۳۲ هزار دوز واکسن وارد استان شده است، اظهار کرد: از این تعداد یک میلیون و ۳۴۰ هزار دوز توزیع و یک میلیون و ۱۰۰ هزار دوز واکسن نیز تزریق شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: تاکنون ۸۰.۱ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال چهارمحال و بختیاری دوز اول واکسن و ۶۱.۳ درصد جمعیت نیز هر دوز دوز واکسن را دریافت کرده‌اند، در جمعیت بالای ۶۰ سال این عدد در دوز اول ۹۲.۶ درصد و در دوز دوم ۸۷.۸ درصد است.

وی با بیان اینکه باید آمار واکسیناسیون بالای ۱۲ سال در چهارمحال و بختیاری به بالای ۸۵ درصد برسد، ادامه داد: در آن زمان می‌توان با خیال آسوده‌تر بازگشایی‌ها را انجام داد، واکسیناسیون کامل دانش‌آموزان در استان به ۶۰ درصد رسیده است.

جزایری با بیان اینکه تاکنون ۱۵ درصد معلمان برای تزریق واکسن اقدام نکرده‌اند، خاطرنشان کرد: در بحث بازگشایی مدارس این مسئله نگران‌کننده است و باید اداره‌کل آموزش و پرورش نسبت به شناسایی این افراد اقدام کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به روند واکسیناسیون در بین اصناف در چهارمحال و بختیاری، گفت: بیش‌ترین میزان واکسیناسیون در اصناف در شهرستان فارسان با ۹۵ درصد و کمترین در شهرکرد با ۴۱ درصد است، بحث واکسیناسیون شاغلان در کارخانجات در شهرستان‌های شهرکرد و بروجن باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

وی افزود: میزان واکسیناسیون در اصناف حداقل باید به ۸۰ درصد برسد، اما در بازرسی‌های صورت گرفته به‌صورت میانگین ۶۰ درصد صاحبان اصناف برای تزریق واکسن مراجعه کرده‌اند، اصناف باید تا آخر هفته وضعیت واکسیسناسیون خود را مشخص کنند، در غیراینصورت از فعالیت آن‌ها جلوگیری به‌عمل خواهد آمد.

جزایری در ادامه با اشاره به معرفی ۱۴۰۰ رابط برای پیگری وضعیت واکسیناسیون در ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها، پایانه‌های مسافربری، اصناف و کارخانجات، توضیح داد: این افراد با استفاده از سامانه ماسک و با استفاده از کد ملی نسبت به شناسایی افرادی که واکسن تزریق نکرده‌اند، اقدام می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه از موج پنجم کرونا عبور کرده‌ایم، عنوان کرد: روزانه بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر با علائم بالینی مشکوک به کرونا به مراکز درمانی برای انجام تست کرونا مراجعه می‌کنند، همچنین از بین بستری‌شدگان مشکوک به کرونا تست ۳۰ درصد بیماران مثبت می‌شود، همچنین در بین مراجعه‌کنندگان سرپایی پاسخ تست ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر مثبت است، بنابراین باید مسئله خود مراقبتی توجه جدی صورت بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha