• سه‌شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401052518191
  • منبع : نمایندگی همدان

جشنواره شیره‌پزی "مانیزان" بدون ماندگاری گردشگر ناقص است 

جشنواره شیره‌پزی "مانیزان" بدون ماندگاری گردشگر ناقص است 

ایسنا/همدان مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: باید تدابیری برای گسترده‌تر شدن جشنواره شیره‌پزی مانیزان بیندیشیم تا باعث ماندگاری گردشگر و برون‌ده اقتصادی شود.

علی مالمیر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تعداد روزهای برگزاری این رویداد باید بیشتر شده تا اهداف محقق شود، افزود: افزایش مدت برگزاری جشنواره به برون‌ده اقتصادی و ماندگاری گردشگر منجر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال جشنواره شیره‌پزی "مانیزان" پس از وقفه دو ساله به دلیل همه‌گیری کرونا برگزار می‌شود، تصریح کرد: این رویداد یکی از مهمترین جشنواره‌های همدان است که تاکید به برگزاری آن داریم.  

مالمیر با بیان اینکه برای برگزاری جشنواره‌های این چنینی نیازمند مشارکت جوامع محلی و بخش خصوصی هستیم، ادامه داد: در صورت مشارکت جامعه محلی روستای مانیزان و بخش دره جوزان این جشنواره پربارتر برگزار خواهد شد.   

به گزارش ایسنا، جشنواره ملی شیره‌پزی مانیزان هر ساله در روستای هدف گردشگری مانیزان شهرستان ملایر برگزار می‌شود، این رویداد که سبقه دیرینه‌ای دارد به صورت ملی در آثار فهرست غیرملموس(معنوی) میراث فرهنگی کشور به ثبت رسیده است. علاوه بر این قدمت پخت شیره انگور در اغلب نقاط استان همدان به ویژه در شهرستان ملایر و روستای مانیزان، از گذشته تاکنون مرسوم بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha