• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1401092617523
  • خبرنگار : 71049

اسلامی: ظرفیت غنی‌سازی کشور به بیش از دو برابر کل تاریخ رسیده است

اسلامی: ظرفیت غنی‌سازی کشور به بیش از دو برابر کل تاریخ رسیده است

رئیس سازمان انرژی اتمی در دیدار با اعضای فراکسیون راهبردی مجلس گفت: قانون اقدام راهبردی، قانون خوبی برای توسعه صنعت هسته ای بود و امروز اجرای این قانون غنی سازی را به سطحی رساند که در حال حاضر ظرفیت غنی‌سازی کشور به بیش از دو برابر کل تاریخ این صنعت رسیده است.

به گزارش ایسنا، اعضای فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با حضور در سازمان انرژی اتمی و دیدار با رئیس و متخصصان و مدیران این سازمان از نزدیک در جریان پیشرفت های صنعت هسته‌ای و آخرین تحولات فنی و سیاسی در خصوص مذاکرات با طرف های خارجی و همچنین تاثیرات اجرای قانون اقدام راهبردی مصوب مجلس قرار گرفتند.

در ابتدای این دیدار میرتاج‌الدینی، رئیس فراکسیون در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته ای گفت: با توجه به نزدیکی به ایام بررسی لوایح بودجه و برنامه و نگاه راهبردی اعضای فراکسیون به موضوعات کشور بر آن شدیم تا طی جلسه ای از نزدیک با پیشرفت ها و البته مطالبات و انتظارات سازمان انرژی اتمی آشنا شویم.

وی افزود: با وجود تلاش دشمنان برای خاموش کردن مشعل فروزان دانش و فناوری هسته ای کشور، همه ساله شاهد ثمرات جدیدی در این صنعت به دست متخصصان داخلی هستیم و شهدای هسته ای با خون خود حق مسلم صنعت هسته ای صلح آمیز مارا اثبات کردند.

نماینده مردم تبریز تاکید کرد: ما از حق‌ هسته ای خود کوتاه نمی آییم و با وجود دشمنی ها و مانع تراشی های غرب و شرق دنیا، در راه کسب دانش و فناوری هسته ای با تلاش دانشمندان ایرانی به جایی رسیدیم که هم به دانش بومی و هم بازدارندگی دست پیدا کردیم.

در این نشست محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: قانون اقدام راهبردی قانون خوبی برای توسعه صنعت هسته ای بود و بخوبی اجرا شده است.

وی افزود: اجرای این قانون غنی سازی را به سطحی رساند که در حال حاضر ظرفیت غنی سازی کشور به بیش از دو برابر کل تاریخ این صنعت رسیده است.

بنا بر گزارش خانه ملت، معاون رییس جمهور گفت: سند جامعی برای پیشرفت صنعت و ایجاد ظرفیت بومی در سطح صنایع کشور تدوین شده است که بر اساس آن برنامه های سازمان پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه انرژی هسته ای و تولید برق اتمی صرفه جویی اقتصادی زیادی برای کشور داشته و در کاهش مصرف سوخت فسیلی و تجدید ناپذیر و مشکلات محیط زیستی موثر است، گفت: در صورت توجه به این موضوع می توان منابع خوبی برای توسعه دانش هسته ای و کمک به بخش های دیگر نظیر پزشکی و کشاورزی تأمین کرد. البته توجه به سهم بودجه عمرانی سازمان که سال ها مغفول مانده است در فصل بودجه نیز یکی از مطالبات ما از دولت و مجلس محترم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۹-۲۷ ۱۵:۵۵

مگه ما تاریخ داریم توی غنی سازی بزرگوار لال شوم کور شوم کر شوم لیک محال است که من خر شوم