• سه‌شنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401111814173
  • خبرنگار : 50378

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی مشهد خبر داد

ساماندهی بیش از ۱۰۰۰ واحد اقامتی غیرمجاز در مشهد

ساماندهی بیش از ۱۰۰۰ واحد اقامتی غیرمجاز در مشهد
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی مشهد از ساماندهی ۱۰۵۰ واحد اقامتی غیرمجاز در مشهد خبر داد.

حسین امیرکلالی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مشهد بیش از ۵۰ درصد از تاسیسات گردشگری کشور را دارا بوده و سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر از سراسر جهان و ایران است. هدف ما در اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این است که با وجود برخی محدودیت‌ها بهترین خدمات به زائران ارائه شود.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۶۰۰ واحد اقامتی با ظرفیتی بیش از ۱۳۵ هزار نفر شب اقامت رسمی فعال است. با سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در بخش گردشگری طی سالیان گذشته ۱۵۵ پروژه سرمایه‌گذاری اقامتی در حال تکمیل عملیات ساختمانی بوده که ۵۲ درصد آن‌ها حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. با تکمیل این حجم از سرمایه‌گذاری برای بیش از ۸۰۰۰ نفر شغل جدید ایجاد شده و بالغ بر ۲۶ هزار تخت به مجموع تخت‌های رسمی مشهد اضافه خواهد شد.

امیرکلالی با اشاره به تاکید استاندار در راستای ساماندهی واحدهای اقامتی غیرمجاز خاطرنشان کرد: کارگروهی به ریاست فرماندار مشهد، دبیری مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی و همکاری دستگاه‌های مرتبط نظارتی و خدمت‌رسان ایجاد شده است و ۲۹۶۹ واحد غیرمجاز شناسایی و ۱۰۵۰ واحد آن از ابتدای امسال ساماندهی شده‌اند.

صدور و تمدید ۱۷۸۹ مجوز در راستای حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی

وی ادامه داد: در بخش صنایع‌دستی نیز با مجموع ۱۷۸۹ صدور و تمدید مجوز، اقدامات خوبی در جهت حمایت از هنرمندان صورت پذیرفته است که از این تعداد ۱۶۴۶ مجوز در بخش تولید انفرادی و ۱۴۳ مجوز در بخش تولید کارگاهی و کارت شناسایی هنرمندان صنایع‌دستی صادر و تمدید شده است.

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی مشهد گفت: در راستای حمایت از مشاغل خانگی صنایع‌دستی و هنرمندان شاغل در این بخش ۴۳ مورد پرونده تسهیلاتی در حوزه‌های مستقل و پشتیبان با مبلغ ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال از محل تبصره ۱۸ و مشاغل خانگی، مصوب و پرداخت شده است.

امیرکلالی در خصوص اقدامات حوزه حفظ و مرمت میراث فرهنگی شهرستان عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به وجود ۲۴۷ اثر تاریخی و کمبود اعتبارات عمرانی ۲ کارگاه مرمتی مشغول فعالیت هستند که مرمت بازار فرش مشهد با همکاری شهرداری و کسبه آن و مرمت سرای تاریخی عزیزالله اف در حال انجام است.

وی تصریح کرد: همچنین طرح مرمتی خانه‌های تاریخی احمدیان و پریشانی به تصویب شورای فنی استان رسیده و عملیات مرمتی آن جهت ایجاد اقامتگاه و سفره‌خانه سنتی در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha