به گزارش ایسنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری امروز که در محل معاونت علمی ریاستجمهوری برگزار شد، با بیان اینکه دبیرخانه برنامه ملی آبادیران در معاونت علمی راهاندازی شده است افزود: نمایشگاه نوآوری برای آبادانی- آبادیران با مشارکت ۲۸ دستگاه اجرایی با هدف پیشرفت وعدالت برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این دستگاهها در حوزه رفع محرومیت از مناطق کشور فعال هستند، ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه یک ابتکار است تا از طریق آن بتوانیم وظیفه ملی محرومیتزدایی را با همصدایی سایر دستگاهها اجرایی کنیم.
دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه محرومیت مناطق مختلف کشور از نوع توجه است و نه از نوع ظرفیتها و استعدادها و قابلیتها، خاطرنشان کرد: هرجایی که ظرفیتها و قابلیتهایی وجود دارد، ساکنان آن منطقه نیز دارای استعدادهایی هستند و برای رفع محرومیت نیاز است تا توجه بیشتری به این مناطق صورت گیرد.
معاون علمی رئیسجمهوری با اشاره به برگزاری رویداد نمایشگاه آبادیران از ۲۳ خردادماه، گفت: این برنامه به دنبال آن است تا توجهات علمی و اقتصاد دانشبنیان را به نقاط محروم کشور که دارای بیشترین پتانسیلها هستند، معطوف کند.
وی افزود: نتیجه این توجه احساس تعلق به کشور است. نمونه این نوع اقدامات اردوهای جهادی است که افراد با حضور در مناطق محروم و دیدن رنج مردم، پرتلاشتر و علاقهمندتر در جهت رفع نیازهای کشور گام برمیدارند.
دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: تجربه ثابت کرد که افرادی که در اردوهای جهادی مشارکت دارند، احساس بیشتری برای رفع نیازهای کشور دارند.
وی با اشاره به پتانسیلهای کشور تاکید کرد: کافی است شرکتهای دانشبنیان و فناور به نیازها و پتانسیلهای کشور متصل شوند. این امر موجب میشود که به واسطه بکر بودن فرصتها، زمینه برای توسعه اقتصاد دانشبنیان فراهم شود.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به حضور ۳۰۰ شرکت دانشبنیان در این نمایشگاه، گفت: این رویداد از ۲۳ تا ۲۵ خردادماه برگزار میشود و امیدواریم با همافزایی این ۲۸ نهاد مشارکتکننده، تا سال آینده در حوزه اقتصاد دانشبنیان و کسبوکارها اقداماتی صورت گیرد که بتوانیم در نمایشگاه سال آینده آبادیران بتوانیم علاوه بر ارائه گزارش یک سال فعالیت، گزارشی از ایجاد فرصتهای جدید و کشف شده ارائه کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با تاکید بر اینکه نیازهای احصا شده در این نمایشگاه براساس آمایش سرزمینی است که این ۲۸ نهاد اجرایی کردهاند، گفت: مناطق محروم نیز بر اساس شاخصهایی چون نرخ بیکاری، سطح دسترسی و سطح رفاه تعریف شدهاند.
دهقانی فیروزآبادی گفت: در این نمایشگاه با ایجاد همافزایی در نوآوری اجتماعی، معاونت علمی پلتفرمی را در حوزه نظام نیازها و فرصتهای اقتصادی ایجاد میکند تا شرکتهای دانشبنیان بر اساس نیازهای موجود طرحهای خود را پیادهسازی کنند.
انتهای پیام
نظرات