• شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402032717430
  • خبرنگار : 50040

استاندار گیلان:

بیش از کتابخانه، کتابخوان بسازیم/ مدیران هر ماه یک کتاب معرفی کنند

بیش از کتابخانه، کتابخوان بسازیم/ مدیران هر ماه یک کتاب معرفی کنند

ایسنا/گیلان استاندار گیلان با بیان اینکه بیش از کتابخانه به کتابخوان نیاز داریم، افزود: باید جامعه را کتابخوان بار بیاوریم و به جای کتابخانه کتابخوان بسازیم، زیرا بهترین و مجهزترین کتابخانه ها بدون افراد کتابخوان سودی ندارد.

اسدالله عباسی امروز در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان گیلان که در استانداری برگزار شد، کتاب و کتابخوانی را پیوست فرهنگی همه برنامه ها و اقدامات دستگاه ها دانست و اظهار کرد: کتاب باید در شهر و روستا در دسترس باشد و لذا باید با همکاری همه نهادها و سازمان ها و دستگاه ها اقدام به تهیه کتاب های مورد نیاز برای اقشار مختلف جامعه کنیم.

وی همچنین بر جذاب بودن کتابخانه ها و فضاهای کتابخوانی به ویژه برای کودکان و نوجوانان تاکید کرد و افزود: کتابخانه های شهری و روستایی بایستی برای مخاطب جاذبه ایجاد کند.

استاندار گیلان با بیان اینکه مدارس خیرساز به ویژه در سال های اخیر توجه خوبی به بخش کتابخانه دارند، خاطرنشان کرد: کتابخانه مدارس حتما در کنار نمازخانه قرار بگیرند و دانش آموزان کتابخانه و افراد کتابخوان را ببینند و با کتاب مانوس شوند.

عباسی با تاکید به لزوم ترویج فرهنگ کتابخوانی در کنار پرداختن به کتب درسی، گفت: نباید دانش آموزان را فقط مشغول کتب درسی کنیم، زیرا نتیجه معرفتی و پرورشی ندارد، بلکه باید به سمت کتاب هایی برویم که رشد تربیتی نسل آینده را رقم بزند.

وی رهبر انقلاب را الگوی کتابخوانی و انس با کتاب دانست و عنوان کرد: باید کتاب و کتابخوانی برای مدیران نیز فرهنگ شود و خودمان را مقید به خواندن حداقل یک کتاب در ماه و معرفی آن به دیگران کنیم.

استاندار گیلان با بیان اینکه معاونین استاندار و مدیران ستادی و فرمانداران و مدیران کل دستگاه موظف هستند هر ماه یک جلد کتاب را در حوزه مسائل روز مطالعه کنند، ادامه داد: نیازمند افزایش اطلاعات خود هستیم و تنها با کتابخوانی است که در فکر و اندیشه و نظر ما تغییر ایجاد می شود.

وی یکی از آثار مثبت کتابخوانی بزرگسالان را کتابخوان شدن اعضای خانواده به ویژه فرزندان دانست و بیان کرد: احداث کتابخانه و تجهیز آن به کتاب های روز در روستاها مورد توجه قرار بگیرد و فقط به کتابخانه های مرکز استان توجه نشود.

عباسی خواستار توزیع عادلانه کتاب در شهرها و روستاها شد و تصریح کرد: آموزش و پرورش نقش موثری در ترویج فرهنگ کتاب و مطالعه دارد و لذا یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد مربیان پرورشی مدارس پرداختن به حوزه کتاب و کتابخوانی دانش آموزان باشد.

وی همچنین از علما و افراد دارای گنجینه های کتاب خواست نسبت به وقف اهتمام داشته باشند و گفت: باید گنجینه های کتاب را پیدا و نسبت به انتقال آن به کتابخانه ها اقدام کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha