• شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402051408332
  • خبرنگار : 50035

سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان عنوان کرد

تأمین نیروی انسانی و تجهیزات مرکز ناباروری جهاددانشگاهی همدان نیازمند نگاه مسئولان

تأمین نیروی انسانی و تجهیزات مرکز ناباروری جهاددانشگاهی همدان نیازمند نگاه مسئولان
عکس تزئینی است

ایسنا/همدان سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان اعلام کرد: بحث تأمین تجهیزات مکانیکی و پزشکی مورد نیاز مرکز درمان ناباروری این نهاد از دو ماه پیش آغاز و مقرر شده تأسیسات زیرساختی و مکانیکی را تا پایان مهر و حداکثر آبان‌ ماه تأمین کنیم.

دکتر مهدی میرزاپور شنبه ۱۴ مرداد در جمع خبرنگاران، به مأموریت‌های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف پژوهشی، آموزشی و فرهنگی اشاره کرد و با بیان اینکه برای تجهیزات پزشکی مرکز منتظر اعتبار هستیم، افزود: تأمین نیروی انسانی و تجهیزات این مرکز نیازمند نگاه مسئولان است.

میرزاپور با اشاره به تغییرات کاربری ساختمان و تبدیل آن به مرکز ناباروری مطرح کرد: ابتدا قرار بود این بنا کاربری آموزشی داشته باشد اما بعدها در قالب تفاهم نامه‌ای مقرر شد به مرکز درمان ناباروری تبدیل شود.

وی با بیان اینکه طبقه همکف این مرکز به درمانگاه عمومی و آزمایشگاه، طبقه اول به مطب‌ها و طبقه دوم به اتاق‌های جراحی و بخش آزمایشگاهی در حوزه درمان ناباروری اختصاص دارد، افزود: مجوز درمانگاه از قبل صادر شده و به لحاظ دسترسی مناسب به مردم آن مناطق خدمت رسانی خواهد داشت.

میرزاپور با اشاره به اینکه تلاش داریم مرکز درمان ناباروری تا آبان‌ماه به لحاظ فیزیکی به اتمام برسد، ادامه داد: تاکنون ۳۰ میلیارد تومان تجهیزات به قیمت روز خریداری شده و برای شروع کار به ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تجهیزات نیاز داریم.

وی اضافه کرد: از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قول تخصیص منابع داده شده است که پیگیر تحقق کامل آن هستیم.

سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان با اشاره به اینکه باید با استفاده از منابع جهاددانشگاهی مرکز تجهیزات را خریداری کنیم، اضافه کرد: این مرکز در سطح دو یعنی عمومی غیردولتی خدمات ارائه خواهد داد.

وی تصریح کرد: مرکز سلامتکده طب ایرانی نیز در شیفت صبح و بعدازظهر مشغول ارائه خدمات پزشکی، داروخانه ای و اعمال یداوی است.

میرزاپور به آخرین قرارداد پژوهشی واحد با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برای ۳۲۷ روستای بدون برنامه سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار اشاره کرد که هم اکنون در دست اجراست.

وی به آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی به عنوان یکی از قدیمی ترین آزمایشگاه های همدان اشاره و اظهار کرد: سال گذشته ۲۵ هزار نفر با تعرفه عمومی غیردولتی از خدمات آزمایشگاه، ۵۵۵ نفر از خدمات بانک خون بند ناف رویان، ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات طب‌کار، ۵۵۱ نفر از خدمات مرکز مشاوره و ۳۸۰۰ نفر از خدمات سلامتکده  بهره برده‌اند.

وی به انجام چند طرح فناورانه در مرکز سفال به منظور کاهش کلسیت در سفال، کاهش پرت حرارتی کوره های سنتی و افزایش پلاستیسیته گل رس به منظور بهبودی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۲۰۰۰ کوره سنتی وجود دارد که جایگزینی آن با کوره صنعتی هزینه بر است بنابراین باید با بهسازی از پرتی انرژی جلوگیری شود.

وی به حوزه معاونت آموزشی و فعالیت سه مرکز آموزش کوتاه‌مدت در همدان و ملایر اشاره کرد و یادآور شد: این مراکز در دو حوزه عمده کار انجام می دهند؛ یکی فراگیران آزاد به طوریکه سال گذشته ۵۱۳۶ نفر از خدمات این بخش استفاده کردند و ۹۰ دوره متناسب با نیازهای سازمان‌ها و ارگان‌ها با حضور بیش از ۸۰۰۰ نفر برگزار شد در ضمن برای ۵۰ هزار نفر از سازمان‌ها حدود ۲۲۴ هزار نفرساعت آموزش داشتیم.

وی به قرارداد با کمیته با عنوان خودکفایی و هدایت شغلی و بهره‌مندی بیش از ۴۶۰۰ نفر از طرح و نظارت بیش از ۴۳ هزار مورد اشاره کرد و گفت: ۱۳۵ دوره برای سازمان نظام مهندسی استان و بهره‌مندی بیش از ۳۶۰۰ نفر از خدمات برگزار شده است.

سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان با اشاره به تغییرات در آیین نامه ها و اینکه مراکز درمانی ناباروری باید در زیرمجموعه مراکز جراحی محدود باشند، مطرح کرد: جهاددانشگاهی یک مرکز عمومی غیردولتی است و باید خود هزینه هایش را تأمین کند. 

وی در باب فعالیت های معاونت فرهنکی مطرح کرد: مأموریت های مختلفی برای این حوزه تعریف شده به طوریکه سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سیناپرس در حال فعالیت هستند و هر یک به ترتیب فضای عمومی، قرآنی و علمی و فناوری را پوشش می دهند.

وی مرکز افکارسنجی را هم زیرمجموعه معاونت فرهنگی دانست که سال گذشته ۱۰ طرح توسط این مرکز انجام شده است و اضافه کرد: سال گذشته در حوزه فرهنگی ۱۰۵ برنامه نظیر مسابقه مناظره دانشجویی، معرفی سه دقیقه ای کتاب، بازدیدی از پروه های صنعتی در قالب راهیان پیشرفت و دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران داشتیم.

وی ادامه داد: ۴۵ نشست تخصصی مرتبط با موضوعات روز در دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا برگزار شده است در ضمن در بخش انتشارات جهاددانشگاهی ۱۱ عنوان کتاب چاپ شده یا در حال ویراستاری داریم و دو عنوان کتاب نیز در مرحله داوری است.

عزیزی‌هرمز، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی همدان نیز اعلام کرد: امسال، سومین سال است که با همکاری خانه مطبوعات مسابقه کتابخوانی کتاب "لهوف" را در روز دوشنبه هفته جاری برگزار می کنیم و آمادگی خود را برای برگزاری کلاس‌های آموزشی و بازآموزی خبرنگاران و جشنواره مطبوعات همدان و غرب کشور اعلام می داریم.

حسینی‌کیا، معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی همدان نیز با بیان اینکه در مرکز درمان ناباروری، فعالیت درمانگاه شبانه روزی و کلینیک تخصصی منوط به فعالیت مرکز جراحی محدود است، تصریح کرد: حجم کار پروژه مرکز جامع تحقیقاتی آموزشی درمانی وسیع بوده و کار پروژه با استفاده از تجارب پژوهشگاه رویان ابن سینا در حال انجام است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha