به گزارش ایسنا، عبدالله افرازهشهاوند امروز شنبه 21 مرداد در نشست با اصحاب رسانه خوزستان با اشاره به موضوع شکایت از خبرنگاران اظهار کرد: برای اولین بار و در آیندهای نزدیک شورای حل اختلاف در اداره ارشاد استان راهاندازی خواهد شد تا از این به بعد پروندهها به دادگاه نرسد.
وی گفت: میزان عقلانیت در حوزه مدیریت را میزان ارتباط با رسانه تعیین میکند.
سرپرست معاونت سیاسیـاجتماعی استانداری خوزستان با یادآوری این موضوع که استان خوزستان در حوزههای مختلف از ظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار است خاطرنشان کرد: به ویژه بعد از انقلاب اسلامی، این از برکات مکتب حضرت امام (ره) بود که جوانان ما در عرصههای مختلف علمی، پزشکی، ورزشی، فنی درخشیدند.
او ادامه داد: یکی از این حوزهها حوزه رسانه و عرصه خبر و هنر است که از برکات بسیار بالنده نظام است. حضور در عرصههای مختلفی که فعالان رسانه در حوادث سیل، زلزله، متروپل و حتی در عرصهها و سختیهای سیاسی و امنیتی داشتهاند نشان میدهد که همواره آشکار و پنهان خوش درخشیدند.
افرازهشهاوند تاکید کرد: فعالان رسانه در مقاطع بحرانی و در سختیهای سیاسی و اجتماعی همواره فعالان رسانه بودهاند و توانستهاند بین مطالبهگری و نقد و نظر با حوزه مدیریت به آرامش سیاسیـاجتماعی افراد جامعه کمک کنند؛ چنانکه خوزستان بتواند نسبت به برخی یا بیشتر استانهای دیگر کشور عملکرد بسیار بهتری داشته باشد.
او با اشاره به حوزه انتخابات و رخدادها گفت: در این حوزه به خصوص رخدادهایی که ثبات سیاسی جامعه را تحت شعاع قرار میدهد و ثبات اجتماعی را متزلزل میکند اگر مسؤولان اصحاب رسانه را امین خود ندانند و همکاری نکنند قطعا روایت دیگری شکل میگیرد؛ یعنی کسی دیگر روایت می کند که میشود روایت اول و بیشک تاثیرگذارترین روایت روایت اول خواهد بود. بنابراین برای اینکه فضای بیاعتمادی از بین برود مدیران همواره در تعامل با رسانهها باید پای کار باشند.
سرپرست معاونت سیاسیـاجتماعی استانداری خوزستان همچنین گفت: تا یک ماه آینده سند برش فرهنگی استان خوزستان که در حوزه تعیین چالشها و اولویتهای اصلی حوزه فرهنگ است تعیین میشود.
او اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان با همکاری دستگاههای فرهنگی و اجتماعی و کارگروههای فرهنگی و همچنین کمیتههای تخصصی پنج اولویت مهم استان را در حوزه فرهنگی مشخص کرده است.
وی با اشاره به اینکه پنج اولویت ارسال شده از استان خوزستان مربوط به سبک زندگی ایران اسلامی است افزود: چالشهای این مساله را تعیین و زیرمسالههایی نیز برای آن تعریف کردهایم.
افرازهشهاوند با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهم مسأله ذکر شده تضعیف جایگاه مراجع مذهبی است بیان کرد: بدین معنی که مرجع مسایل اجتماعی و فرهنگی نسل جدید ما فضای مجازی است و در واقع جایگاه مراجع فرهنگی رسمی مقداری تضعیف شده است. بنابراین پنج مساله مهم از جمله تضعیف باورهای دینی در موضوعات مختلف وهابیت، حجاب و عفاف و... را چالش ذکر کردهایم و همچنین ناهنجاریهای فرهنگی که ناشی از پدیدههای حاشیهنشینی استان است را به عنوان مساله و اولویت اصلی استان آوردهایم که زیرمسالههای بسیاری هم دارد.
سرپرست معاونت سیاسیـاجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه پنج ماه است که در حوزه راهبردهای فرهنگی و تعیین اولویتها شورای فرهنگ عمومی استان این کار خوب آغاز شده است، گفت: براساس اسناد بالادستی قرار است اولویتها و چالشهای هر استانی تعیین شود.
او با اشاره به اینکه سند بالادستی اعلام کرده که هر مسالهای که انتخاب میشود باید همراه با چند زیرمساله باشد گفت: عملکرد ما هم بر همین اساس بود و پنج مساله و چالش را به عنوان اولویت استان مشخص کردهایم.
وی با اشاره به اینکه برخی از مشکلات استان خوزستان با استانهای دیگر مشترک بود خاطرنشان کرد: با اینکه مشکلات فرهنگی اغلب استانهای مختلف مشترک هستند لازم به ذکر است که زیرمسالههای چالشهای اصلی استان خوزستان با استانهای دیگر به دلیل شرایط فرهنگی و قومیتی مختلف متفاوت بود.
افرازهشهاوند با بیان اینکه ساختارهای جهان در حال تغییر است گفت: این در حالی است که ساختارهای ما هیچ تغییری نکرده است. بنابراین به دلیل اینکه ساختارها پاسخگوی نیازها نیستند باید متناسب با مسایل آسیبها و چالشهای ساختارهای خود را تعیین کنیم.
سرپرست معاونت سیاسیـاجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: یکی از معضلات اصلی حوزه فرهنگ نقصانی است که در حوزه ساختارها و سیستمها وجود دارد؛ چنانکه حتی ساختارهای شکلی بسیاری از ادارت و سازمانهای ما در جایجای کشور و استان هنوز هم ساختار ۴۰ یا ۵۰ سال قبل را دارند و حال سؤال این است که آیا مسایل و مشکلات ما مسایل ۴۰ سال پیش هستند که ساختار ما تاکنون تغییر نکرده است؟
افرازهشهاوند بیان کرد: در حوزه انتصابات آنچه که در استان دیدهام این است که در انتصابات چربش مسایل اجتماعی و مداخلات بر قانون پررنگ است.
او با بیان اینکه بودجه مسوولیتهای اجتماعی مبلغ قابل توجهای باید داشته باشد که قابل قیاس با بودجههای دولتی نیست گفت: مسوولیتهای حوزه اجتماعی اگر محقق و ساماندهی شوند دیگر نیازی به تخصیص بودجههای دولتی نخواهند داشت.
وی همچنین با اشاره به اینکه جمعیت استان خوزستان افزایش پیدا کرده است، گفت: مهاجرت که اغلب مهاجرت نخبگانی است هم صورت میگیرد. بنابراین باید با برنامهریزی و تصویب مشوقها ماندگاری نخبگان را بیشتر کنیم.
انتهای پیام
نظرات