دکتر سعید کریمی در گفتوگو با ایسنا در پاسخ به سوال ایسنا درباره اظهارات یکی از معاونان سازمان مدیریت بحران شهر تهران مبنی بر صدور شناسنامه ایمنی برای بیمارستانها، گفت: موضوع صدور شناسنامه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مطرح شده که در ارتباط با جزئیات این شناسنامه میبایست از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران سوال پرسید؛ چرا که وزارت بهداشت نسبت به صدور شناسنامه اقدام نمیکند. شناسنامه تعریف و مشخصاتی دارد که میبایست درباره جزئیات آن پرسشهایی مطرح کرد.
وی با بیان اینکه بیمارستانها از منظر ایمنی مورد بررسی قرار گرفتهاند، خاطرنشان کرد: بیمارستانها از منظر ایمنی به ۴ گروه "A"، "B"، "C" و "D' تقسیم شدهاند. گروه "D"، شامل بیمارستانهایی میشود که از منظر ایمنی وضعیت خوبی ندارند. به طور مثال، بیمارستان لولاگر تغییر وضعیت داده و به درمانگاه تبدیل شده؛ همچنین یک بلوک از بیمارستان حضرت رسول در حال بازسازی است. بیمارستانهایی که از منظر ایمنی از وضعیت خوبی برخوردار نبودند، در حال اصلاح یا تخریب و جایگزینی با یک ساختمان جدید هستند.
معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه به دلیل برقراری ارایه خدمات، بیمارستانها را نمیتوان به یکباره تعطیل کرد، افزود: بر همین اساس گزینه جایگزین یک بیمارستان باید تعیین شود و بیماران بیمارستان مربوطه به بیمارستان جایگزین منتقل شوند. علاوه بر بیماران، این مراکز دارای نیروی انسانی هستند و هر نیروی انسانی دارای معیشت است و این موضوع نیز باید در کانون توجه قرار داشته باشد.
وی با بیان اینکه بیمارستانهای «لولاگر» و «حضرت رسول» اصلاح شدهاند، افزود: مابقی بیمارستانهایی که وضعیت مشابه این دو بیمارستان را دارند نیز باید اصلاح شوند.
در همین زمینه بخوانید:
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه پروانه ۱۰۰ بیمارستان به دلیل عدم رفع مشکلات، تمدید نشده و این بیمارستانها به سرعت در حال انجام اقدامات لازم هستند، گفت: البته طی یک ماه اخیر تعداد ۲۵ بیمارستان از این ۱۰۰ بیمارستان توانستهاند پروانه خود را به دست بیاورند. تمدید پروانه بیمارستانها مستلزم گذراندن یک پروسه است و مستلزم گرفتن مجوزها و تاییدیهها از برخی ارگانها مانند آتشنشانی است. بنابراین طی یک ماه اخیر، ۲۵ بیمارستان با وجود تعطیلات نوروروزی توانستهاند پروانه خود را کسب کنند و مابقی نیز در حال انجام اقدامات لازم هستند.
انتهای پیام
نظرات