به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنشهای تجاری در سراسر جهان را شعله ور میکند زیرا این فلز به طیف وسیعتری از مقاصد میرسد.
بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محمولهها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.
صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفههای ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالاتمتحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا میگیرد، این بخشی از یک اقدام گستردهتر واشنگتن برای عقبنشینی در مقابل چیزی است که میگوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.
بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کردهاند یا در حال آماده سازی هستند.
چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید میکند اما رکود سریع در فعالیتهای ساختمانی در سال گذشته کارخانهها را با مشکل مواجه کرده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به اماراتمتحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.
انتهای پیام
نظرات