یعقوب قوجاخانلو در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: یکی از نیازهای اصلی در روستاها و مناطق عشایرنشین، ایجاد مهارت برای این افراد است تا در کنار مهارتهای دامداری و کشاورزی حرفه دیگری نیز بیاموزند.
وی تصریح کرد: با توانمند کردن جوامع محلی فشار بر منابع طبیعی کم شده و قطعا این باعث ایجاد تحول در مناطق روستایی و عشایری خواهد شد؛ چراکه خانوارها برای تامین معاش خود وارد حرفه دیگری شده و در نتیجه شاهد ایجاد تعادل در عرصههای طبیعی نیز خواهیم شد.
قوجاخانلو با اشاره به برنامهریزی برای آموزش مهارت فنی و حرفهای در این شهرستان، ادامه داد: با برنامهریزیهای بهعمل آمده مباحث آموزشی اعم از پیاده و سوارکردن کاربراتور از روی موتور و تفکیک قطعات و تنظیم آنها، آزمایش مدارها و ژیگلورها و تنظیم شناور و هواگیری، کاربراتور و با نگرش انجام کارگروهی و رعایت اخلاق حرفهای رعایت کامل استانداردهای کارخانه سازنده جهت باز و بست بدون آسیب زدن به قطعات و با توجهات زیست محیطی به متقاضیان ارائه میشود.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شماره ۶ امام خمینی(ره) ماهنشان خاطرنشان کرد: سعی شده است آموزشها منطبق بر نیاز محل و همچنین علاقهمندی جوانان باشد تا در کنار دریافت آموزش در این حرفه نیز مشغول بهکار شوند.
انتهای پیام
نظرات