به گزارش ایسنا، این کتاب با موضوع مهارتهای ارتباطی و پذیرش تفاوتها با تصویرگری کَتی فلورِس در ۳۶ صفحه با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه و با قیمت ۱۱۵ صفحه در انتشارات میچکا در دسترس کودکان ۷ تا ۱۰ سال (گروه سنی «ب و ج») قرار گرفته است.
در معرفی ناشر میخوانیم: «اولین نکته و تلنگری که این کتاب به خواننده خود میزند این است که اگر مانند کلاغ آبی توسط فرد یا جمع طرد شدید و حتی شخصیتتان مورد سؤال قرار گرفت خودتان را نبازید. بهتر است در اینگونه مواقع سراغ کوچکترین کارهایی بروید که حال خود را خوب میکنید. درواقع به چیزهای فکر کنید که شما را شاد میکند.
کلاغ آبی هم همین کار را کرد. او بعد از تحقیر توسط دیگر کلاغها به گوشهای پناه نبرد بلکه راه سفر را در پیش گرفت تا جهان را با نگاهی دیگر بررسی کند.
کلاغ آبی متوجه شباهتها و تفاوتهای خودش با جهان پیرامون میشود، میگردد تا ببینند چقدر موجودات باهم فرق دارند و چقدر به هم نزدیک هستند. تا اینکه عکس خودش را در آب میبیند، در همین زمان سروکله جغد دانا پیدا میشود. نویسنده با زیرکی خاصی جغد را در این لحظه سراغ کلاغ آورده است. دقت کنید که کلاغ دارد به چهره خودش در آب نگاه میکند و درست در همین لحظه است که جغد دانا میآید.
اگر جغد در جایی و موقعیتی دیگری سراغ کلاغ میآمد چنین بار معنایی پیدا نمیکرد. در اینجا جغد دانا همان دانایی وجود خود کلاغ آبی است که بروز پیدا میکند.
پایان قصه خیلی تأملبرانگیز است. کلاغ در شهر چشمش به پرندهای میافتد که همرنگ خودش است. با دیدن این پرنده بیتاب میشود و میخواهد بفهمد او کیست. این پایانبندی میخواهد بگوید که کشف و شناخت جهان پایانی ندارد.»
در نوشته پشت جلد کتاب هم میخوانیم: کلاغ آبی تا به حال کسی را شبیه خودش ندیده است. او گاهی به شدت احساس تنهایی میکند.
وقتی همسایههای جدیدش، یعنی کلاغهای سیاه، مسخرهاش میکنند، او غمگینتر و تنهاتر میشود.
روزی از روزها، به پیشنهاد جغد دانا، کلاغ آبی به آن سوی دریاها سفر میکند. جایی که یک عالمه چیز تازه میبیند.
آیا او پرندههای آبی رنگ دیگر یا حتی کلاغ آبی دیگری پیدا میکند؟
انتهای پیام
نظرات