• چهارشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: سبک زندگی
  • کد خبر: 1403092820528
  • خبرنگار : 71980

این ۸ عادت را ترک کنید تا زندگی شادتری داشته باشید

این ۸ عادت را ترک کنید تا زندگی شادتری داشته باشید

فکر در مورد تجربیات تلخ ارتباط با دیگران در گذشته و تداوم کینه‌ورزی به شدت به روح و روان‌تان آسیب می‌زند. پس، یاد بگیرید که ببخشید و بگذرید و احساسات منفی را از خود دور کنید تا به آرامش درونی برسید.

به گزارش ایسنا، غایت انسان، خرسندی‌ست. کسب رضایتمندی از زندگی به شدت تابعی نسبی است چراکه بسیار در اطرافمان دیده‌ایم خانواده‌هایی با شرایط مادی معمولی خوشحال‌تر، خوشبخت‌تر و امیدوارتر از خانواده‌هایی بوده‌اند که صرفا به موفقیت‌های مادی رسیده‌اند. هرچند نمی‌توان شرایط و رفاهیات مادی را لازمه یک زندگی شاد ندانست اما هرگز، هرگز، کافی نیست!
مادامیکه بیشتر مردم دوست دارند شاد باشند و یک زندگی رضایت‌بخش داشته باشند اما بسیاری نمی‌توانند به این مهم دست یابند. در ادامه موارد مهمی عنوان می‌شود که می‌تواند شما را شادتر کند و رضایت‌تان از زندگی و دوری از عادات و افکار سمّی را موجب شود.

مقایسه مداوم خود با دیگران
مقایسه مداوم زندگی خود با دیگران باعث کاهش شادمانی شده و استرس و ناامنی‌های غیرضروری را موجب می‌شود. به خاطر داشته باشید هر کسی در مسیر زندگی خود منحصر به فرد است و راه خود را می‌رود و هر انسانی چالش‌ها و مشکلات خاص خودش را دارد و کسی بدون مشکل نیست. ازاینرو بر روی خود و خوشبختی و خوشحالی خود متمرکز شوید.

بیش از حد فکر کردن
بیش از حد فکر کردن در مورد اشتباهات گذشته یا عدم اطمینان از آینده، تنها به استرس بیشتر منجر می‌شود. در عوض، خوش فکری را تمرین کنید و بگذارید امور پیش برود با این ایده که مشکلی پیش نخواهد آمد. یاد بگیرید که در لحظه حال زندگی کنید.

کینه‌ورزی
فکر در مورد تجربیات تلخ ارتباط با دیگران در گذشته و تداوم کینه‌ورزی به شدت به روح و روان‌تان آسیب می‌زند. پس، یاد بگیرید که ببخشید و بگذرید و احساسات منفی را از خود دور کنید تا به آرامش درونی برسید.

منفی‌نگری نسبت به خود
انتقاد از خود باعث تخریب اعتماد به نفس و باعث ایجاد غم می‌شود. به خاطر داشته باشید به همان شکلی که به دیگران احترام می‌گذارید و عشق می‌ورزید، با خود نیز همانطور باشید. شما نیز ارزش دوست داشته شدن دارید!

تلاش برای خوشایند دیگران
افراد متفاوت هستند و شما نمی‌توانید همه را راضی و خرسند کنید. تلاش برای خوشایند دیگران باعث ایجاد ناکامی، ناخوشایندی و سرخوردگی شما خواهد شد. به‌جای آن، برای خود مرز و محدودیت‌های ایمن قائل شوید و یاد بگیرید، نیازهای خود و خانواده‌تان را در اولویت قرار دهید.

اهمال و به تعویق انداختن امور
هدر دادن زمان و به تاخیر انداختن کارها می‌تواند موجب استرس، اضطراب و احساس گناه در شما شود. به جای آن، پروژه‌ها یا اهدافتان را به مراحل کوچک‌تر و قابل مدیریت‌تر تغییر داده و آن‌ها را به سرانجام برسانید.

تداوم در رابطه سمّی
ارتباط با افراد سمی و منفی و آن‌هایی که حالتان را خراب‌تر می‌کنند، باعث می شود شادابی‌تان را از دست بدهید. در عوض، با افرادی لایق، محترم و با درک در ارتباط باشید که موجب تعالی روحی و شادابی و خرسندی شما باشند.

کمال‌گرایی
کمال‌گرایی همیشه می‌تواند فشارها و نارضایتی‌های غیر لازم را در زندگی شما ایجاد کند. به جای این طرز فکر، به خودتان و دیگران همانطور که هستید احترام بگذارید، تلاش کنید و پیگیری زندگی واقعی‌تان باشید و قدردان زندگی به همان شرایطی که هست، باشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha