• دوشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403110100617
  • خبرنگار : 30147

شهردار:

افلاک‌نمای نیشابور یکی از ۵ پلانتاریم برتر دنیاست

افلاک‌نمای نیشابور یکی از ۵ پلانتاریم برتر دنیاست

ایسنا/خراسان رضوی شهردار نیشابور از افلاک‌نمای خیام به‌عنوان یکی از پنج پلانتاریم برتر دنیا نام برد.

سیدحسن میرفانی در گفت و گو با ایسنا  اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در شورای ششم و مدیریت شهری، پروژه‌های نیمه‌تمام شهر نیشابور که چندین سال از شروع به کارشان گذشته بود، در اولویت قرار گرفتند.

وی عمر برخی پروژه‌های نیمه‌تمام را بیش از دو دهه اعلام کرد و افزود: بازگشایی انبار مرکزی مخابرات و زورخانه پهلوان شورورزی از مهم‌ترین پروژه‌هایی بودند که از چندین سال قبل نیمه‌کاره باقی مانده و در دوره ششم شورای شهر به نتیجه رسیدند.

افلاک نمای نیشابور یکی از ۵ پلانتاریم برتر دنیا است

شهردار نیشابور همچنین انجام پروژه‌های زیربنایی را از دیگر اقداماتی دانست که در دستور کار شورا و شهرداری قرار گرفت که خرید و ایجاد کارخانه اسفالت ۱۲۰ تنی را از جمله اقداماتی دانست که در دستور کار قرار دارد.

وی اظهار کرد: بلوار شهید سلیمانی و بلوار مقاومت از دیگر اقداماتی بود که انجام شد، همچنین تهیه طرح تفصیلی شهر نیشابور که از سال ۱۳۸۶ برای آن اقدامی نشده بود، آغاز شد.

میرفانی با بیان اینکه طرح مصوب طرح تفصیلی بخش شمالی شهر را تا پایان امسال خواهیم گرفت، گفت: توجه به نقاط کم برخوردارتر و تقسیم عادلانه امکانات شهرداری نیشابور به همه نقاط شهر از جمله محورهایی بود که در دستور کار شورا و شهرداری قرار گرفت که احداث بلوار نشاط از آن جمله بود.

وی همچنین از آسفالت ۲۲۰ معبر خاکی شهر نیشابور طی ۳.۵ سال گذشته که عمده آنها در نقاط کمتر برخوردار شهر نیشابور بودند خبر داد و افزود: اجرای چمن مصنوعی از دیگر اقداماتی بود که انجام شد.

شهردار نیشابور توجه به گردشگری را از دیگر محورهایی دانست که در دوره ششم شورای شهر به آن توجه و مقرر شد اقدامات قابل توجهی در این خصوص انجام شود.

وی عطار و خیام را دو مجموعه کم نظیر در کشور و از داشته‌های ارزشمند و فاخر نیشابور دانست و گفت: افلاک نمای خیام یکی از ۵ پلانتاریم برتر دنیاست.

میرفانی از افلاک نمای خیام به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های علمی ایران نام برد و افزود: عملیات احداث افلاک نمای خیام از سال ۱۳۷۷ شروع شد و پس از دو دهه در سال ۱۳۹۷ افتتاح شد.

وی با بیان اینکه اکنون در حال محوطه‌سازی اطراف افلاک‌نما هستیم و برای این کار پروژه‌های ۲۰ و ۳۰ میلیاردی تعریف کرده‌ که در حال اجرا هستیم، امامزاده محمد محروق را یکی از مهم‌ترین امامزاده‌های این شهر دانست و گفت: فضل بن شاذان نیشابوری یکی دیگر از داشته‌های فاخر و ارزشمند نیشابور است.

شهردار نیشابور با بیان اینکه آرامگاه مشاهیر در منطقه گردشگری واقع شده و فضای بسیار مناسبی ایجاد کرده‌ایم، افزود: اکنون در حال پیگیری برای انجام مطالعات برای پیشخوان عطار هستیم که دو هکتار برای این پروژه در نظر گرفته شده است.

وی از انعقاد قراردادی با دانشگاه شهید بهشتی تهران برای شناسایی مکانی که امام رضا (ع) در آنجا ایستادند و حدیث شریف سلسله الذهب را قرائت کردند، خبر داد و گفت: با پژوهش‌های انجام شده مکان رویداد مشخص شده و در حال خریداری زمین‌های اطراف هستیم.

میرفانی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا این مکان را تبدیل به مجموعه فاخر و ارزشمندی برای شهر نیشابور کنیم، ادامه داد: توجه به ناهنجاری‌های اجتماعی و شهر هوشمند از دیگر محورهایی هستند که در دستور کار قرار گرفته است.

وی اجرای پارک بانوان و ساماندهی ورودی‌های شهر نیشابور و ... را از دیگر پروژه‌های در دست اقدام اعلام کرد و گفت: برای رسیدن به اهداف مان نیازمند همراهی و همکاری شهروندان هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha