به گزارش ایسنا، الهام یاوری در نشست خبری امروز با رسانهها با بیان اینکه سال گذشته سازمان سمپاد ۷۴۹ مدرسه در مقاطع متوسطه اول و دوم برای دختران و پسران داشت گفت: بیش از ۱۴۰ هزار دانشآموز نیز فعال بودهاند.
وی با بیان اینکه این سازمان تلاش دارد تا با فراهم کردن فضای مناسب تربیتی و آموزشی، به هر یک از دانشآموزان فرصت رشد و شکوفایی استعداد بدهد به برنامههای سمپاد در راستای تقویت ۲۵ شایستگی کلیدی برای دانشآموزان اشاره کرد.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه برنامههای سمپاد بهگونهای طراحی شده که نه تنها توانمندیهای علمی و فردی دانشآموزان را تقویت کنند بلکه تلاش دارد فضایی برای شبکهسازی، برقراری ارتباطات دوستانه و همکاریهای گروهی نیز فراهم شود ادامه داد: این سازمان علاوه بر توجه به دانشآموزان داخل مدارس سمپاد، برنامههایی برای دانشآموزان با استعداد خارج از این مدارس نیز دارد.
یاوری با بیان اینکه برای دانشآموزانی که به هر دلیلی در مدارس سمپاد تحصیل نمیکنند، برنامههای ویژهای داریم گفت: هدف این است که به این دانشآموزان کمک کنیم تا از پتانسیلهای خود بهرهبرداری کنند و در نهایت فضای همافزایی و همکاری میان تمامی دانشآموزان کشور ایجاد شود.
وی با بیان اینکه ارتباط و همفهمی میان این دو گروه از دانشآموزان میتواند به تقویت روحیه همکاری و همافزایی در سطح ملی کمک کند افزود: پرداخت و حقالثبت چهار دهک متاسفانه مدتی به تعویق افتاد، در مرحله اول پرداخت ۱۲۴۰۰ نفر پرداخت شده و در مرحله بعد ۱۴۰۰ نفر باقی مانده پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان استعدادهای درخشان با بیان اینکه از ۲۰ هزار نفر برنامه به ۱۲۰هزار نفر برنامه رسیدیم ادامه داد: این برنامه ها در حوزه هنر، ادبیات، ورزش و... است و علاوه بر این سعی شده بچهها در فضای شادی حضور داشته باشند.
وی اظهار کرد: فرهنگ عمومی مدارس سمپاد بر فشار درسی نیست و متوسط زمان درس خواندن بچهها در شهر تهران ۲ ساعت است.
ادامه دارد
نظرات