• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403112115442
  • خبرنگار : 71368

مدیر ارتباطات شرکت بهره‌برداری متروی تهران اعلام کرد

بارش برف و نشت آب دلیل اختلال تردد در خط ۵ مترو/ بازگشت سرویس‌دهی خط ۵ به حالت عادی

بارش برف و نشت آب دلیل اختلال تردد در خط ۵ مترو/ بازگشت سرویس‌دهی خط ۵ به حالت عادی
عکس تزیینی است

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه ضمن عذرخواهی از مسافران مترو اعلام کرد که سرویس‌دهی در خط پنج مترو بدون هیچ محدودیتی در حال انجام است.  

هادی زند در گفت وگو با ایسنا، در مورد اختلال تردد در خط ۵ مترو با بیان اینکه به دلیل شرایط جوی و تأثیرات ناشی از بارش برف بر شبکه برق بالاسری خط ۵ و نشت آب روی شبکه و این کابل‌ها، حرکت قطارها در مسیر گلشهر به سمت تهران (صادقیه) از ساعت ۶:۲۵ تا ۶:۴۵ با کندی روبرو شد، گفت:  تیم‌های فنی مترو با تمام توان تلاش کردند قطعی برق  را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف کنند و خدمات‌رسانی به حالت عادی بازگردد.

وی با بیان اینکه  از ساعت ۶:۴۵ اعزام قطارها در مسیر گلشهر به تهران (صادقیه) به صورت عادی از سر گرفته شده است، تأکید کرد: قطارهای اعزامی از تهران (صادقیه) به سمت گلشهر نیز از ابتدای صبح بدون هیچ مشکلی سرویس‌دهی داشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha