به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق -مدیر حوزه علمیه استان تهران- در نشستی که در سالن جلسات غدیر مدیریت حوزه علمیه استان تهران پیرامون سفر آیتالله اعرافی به استان تهران برگزار شد با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله حوزه علمیه استان تهران اظهار کرد : سال ۱۴۰۳ آخرین سال اجرای برنامه پنج ساله حوزه علمیه استان تهران بود. تدوین این برنامه از سال ۱۳۹۸ آغاز شد و هدف آن رسیدن به شاخصهای کیفی و کمی در افق ۱۴۱۴ بود. در این افق، حوزه تهران باید پاسخگوی نیازهای انسانی و تخصصی جامعه باشد؛ از مشاوره گرفته تا تبلیغ و تربیت نیروی متخصص در همه حوزههای اجتماعی.
وی ادامه داد: تمام مدارس علمیه تهران براساس همین برنامه پنجساله فعالیت میکنند و هر مدرسه نقش خاصی بر عهده دارد، که در حال حاضر ۳۵ درس خارج در برخی مدارس در حال تدریس است و مراکز مشاوره و تبلیغی متعددی نیز فعال هستند و طرحهایی نظیر امین، هجرت، بینات و طرح آرمان هم در همکاری با شهرداری تهران اجرا میشوند.
رحیمی صادق از برگزاری کلاسها و فعالیتهای آموزشی در ۷۵ مدرسه علمیه استان تهران خبر داد و تأکید کرد: علاوه بر این مدارس، مجموعههایی نیز در کنار آنها فعال هستند و همکاریهای مختلفی در حال انجام است.
مدیر حوزه علمیه استان تهران خاطرنشان کرد: سفر آیتالله اعرافی به تهران با سایر سفرهای ایشان به استانها متفاوت است، طی سه سال گذشته، بررسیها، رفتوآمدها و جلسات کارشناسی بسیاری انجام شده تا این سفر به نقطه تحولی برای حوزه تهران تبدیل شود.
وی با توضیح اجمالی از سفر آیت الله اعرافی گفت: در جریان این سفر، ده برنامه اصلی پیشبینی شده است، از جمله زیارت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، دیدار با اعضای شورای عالی حوزه، اساتید، مسئولان اجرایی، نمایندگان مجلس و سران نظامی و انتظامی، برگزاری جلسات تخصصی با نخبگان علمی و تبلیغی، افتتاح قرارگاه فرهنگی تبلیغی تهران و دیدار با طلاب.
وی ادامه داد: ساختمان شماره دو مرکز مدیریت حوزه تهران که بهعنوان قرارگاه فرهنگی تبلیغی تعریف شده، در روز جمعه با حضور آیتالله اعرافی افتتاح خواهد شد، همچنین دفتر خبرگزاری حوزه، بسیج اساتید، مرکز رسانه و فضای مجازی و مراکز تبلیغی دیگر در این مجموعه مستقر میشوند.
مدیر حوزه علمیه استان تهران تصریح کرد: در حاشیه سفر، نمایشگاههایی از دستاوردهای پژوهشی، تبلیغی، سیاسی و اجتماعی حوزه علمیه تهران در محل سالن همایشهای ایوان ری برگزار خواهد شد تا مردم بیش از پیش با ظرفیتهای حوزه آشنا شوند، حوزه علمیه تهران خود را صدای مردم میداند و لذا مدارس علمیه نباید به چهاردیواری محدود شوند بلکه باید با همه ظرفیت در خدمت نظام، جوانان و نیازهای اجتماعی باشند.
رحیمی صادق در خصوص کارکرد هوش مصنوعی در حوزه علمیه نیز خاطرنشان کرد: حوزه علمیه در ورود به عرصه هوش مصنوعی از بسیاری از دستگاههای دیگر جلوتر است، آموزش طلاب در این زمینه، تدوین رشتههای تخصصی و بهرهگیری از علوم نوین، از اولویتهای مهم آینده است.
مدیر حوزه علمیه استان تهران اظهار کرد: در سفر آیتالله اعرافی پنج محور اصلی مصوب شدهاند که شامل توسعه رشتههای تخصصی، رشد دروس خارج، ارتقاء سطوح علمی، تقویت ارتباط با دستگاههای استان و توسعه روابط بینالمللی است، این محورها مسیر رسیدن حوزه علمیه تهران به افق ۱۴۱۴ را هموار میکنند.
انتهای پیام
نظرات